- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.834
Sen influencersin, Fissler’den başka züzüklü tencere kullanamazsın.Ben Karaca kullanıyorum ama fissler i çok öneriyorlar. En güvenlisi oymuş. Biraz pahalı ama alsam bende ondan alırım herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen influencersin, Fissler’den başka züzüklü tencere kullanamazsın.Ben Karaca kullanıyorum ama fissler i çok öneriyorlar. En güvenlisi oymuş. Biraz pahalı ama alsam bende ondan alırım herhalde
Sus sus zaten geçenlerde şey almıştım Neoflam Midas serisiSen influencersin, Fissler’den başka züzüklü tencere kullanamazsın.
Az önce bende bunu düşündüm. Sunumda yarışma için ikili sunum mu olacak yoksa ayrı ayrı mı koyacaksın NevresteBiz bu iki tarifi nasıl sunacağız? Yan yana olmaları şart mı? Yanında başka şeyler olabilir mi? Mesela ÇİLEKAHHAHSHSH
İlk mesaj der ve susarımAz önce bende bunu düşündüm. Sunumda yarışma için ikili sunum mu olacak yoksa ayrı ayrı mı koyacaksın Nevreste
Ayrı ayrı iki farklı tarif gibiBiz bu iki tarifi nasıl sunacağız? Yan yana olmaları şart mı? Yanında başka şeyler olabilir mi? Mesela ÇİLEKAHHAHSHSH
Okudum ayrı ayrı demişsin bi ara ilk mesaj uzun olur. Oy verenler sıkılır muhabbeti geçmişti. Yine bir soralım dedik Garantiye almak güzeldirİlk mesaj der ve susarım
Yok canım sorun olmaz.Okudum ayrı ayrı demişsin bi ara ilk mesaj uzun olur. Oy verenler sıkılır muhabbeti geçmişti. Yine bir soralım dedik Garantiye almak güzeldir
Popüler olup geride kalan oldu muİki tarif yapmamızı sebebi dengeli olsun diye
Ben cacık yaparım sen kısır adaletsiz olur. Ama ikişer tarif biraz dengeler ve şaşırtmacalı olur.
Hayır olmadı hatta tarif isteyip boşta kalanlar varPopüler olup geride kalan oldu mu
Maşallah kaç tarif verdinHayır olmadı hatta tarif isteyip boşta kalanlar var
İkişerli oldu. En az 12 kişi tarif aldıMaşallah kaç tarif verdin
Bakayım hemen ona canım iyisi olsun ya bugün düdüklüm az daha patlıyorduBen Karaca kullanıyorum ama fissler i çok öneriyorlar. En güvenlisi oymuş. Biraz pahalı ama alsam bende ondan alırım herhalde
Sen olmuşsun. Bir tek linkin eksik.Sus sus zaten geçenlerde şey almıştım Neoflam Midas serisi
Cacığın nesi varmışİki tarif yapmamızın sebebi dengeli olsun diye
Ben cacık yaparım sen kısır adaletsiz olur. Ama ikişer tarif biraz dengeler ve şaşırtmacalı olur.
Mango kurusu koyarsan bence kesin uçarCacığın nesi varmış
Aşure mi bu yav ahsjajs ben ejder meyvesi düşünüyorum.Mango kurusu koyarsan bence kesin uçar
Bence herkesin en sevdiğiAma tek olmasınCacığın nesi varmış
Çileksiz olmazAşure mi bu yav ahsjajs ben ejder meyvesi düşünüyorum.