- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.906
- 43
Bu kategori daha çok emin oldum ne çok seviyorsun beniSeverim seni bilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kategori daha çok emin oldum ne çok seviyorsun beniSeverim seni bilirsin
Yok canım ne münasepetKiskanmayalim litfen
Bende farkettim nevosumBu kategori daha çok emin oldum ne çok seviyorsun beni
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
aynisini geçen gün dedim
yaranilmaz kayınvalide milletine ://Aynen, zaten hep böyle oluyor. Yemek temizlik biz yapıyoruz. Bi çamaşır asıyor. Kayınpeder geliyor yanımıza oturuyor. Cocuk grip olmuş. Neyse babasına enfeksiyon kaparsın dedi. Hemen ordan ben senin ne demek istedigini anlıyorum dedi. Ben hamileyim ya, bebege gecer diye dıyor zaar. Herşeyi yanlış anlıyor, adam hasta onunda canını sıkıyor.
Ne gerek var, rahat mı batıyor anlamıyorum. Ayagımı uzatıp oturamıyorum kayınpeder varken. Bacak agrılarım arttı.
Yinede yaranamıyoruz
Foto atmak için girdim sen sormussin bile :))Tenceresiz kaldim anne usta ise mi koyuldun naptin
At bakalım
yaranilmaz kayınvalide milletine ://
Foto atmak için girdim sen sormussin bile :))
İs baska arkadaslik baskaBu kategori daha çok emin oldum ne çok seviyorsun beni
Nolii burdaEki Görüntüle 2264113 sivaci geldi aaaaniimmm
Vallahi yapmış ellerine sağlık canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2264113 sivaci geldi aaaaniimmm
Bildiğim deniz kumu çıktı eksik yerleri kapatıyorum yarın laminant döşenecekNolii burda
O heruf alsin seni basina tac yapsin helal kizBildiğim deniz kumu çıktı eksik yerleri kapatıyorum yarın laminant döşenecek
Parkeyide doserdin aslında puzzle gibi zatenBildiğim deniz kumu çıktı eksik yerleri kapatıyorum yarın laminant döşenecek
Acemilik ilk sıvama isim herşeye s.... Sivarim ama bu başkaVallahi yapmış ellerine sağlık canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah
Acemilik ilk sıvama isim herşeye s.... Sivarim ama bu başka
İki güne anca kurur senin o saçlarBanyo yaptim pamik gibi oldum uyku bastirdisaclar hala islak accuk kurusun da yatammecbur kalmadigim muddetce fonle kurutmaktan nefret ediyorum
O heruf alsin seni basina tac yapsin helal kiz
Öyle bir laflar soyledim ki başka erkek olsa ağlar evi tadilata solardı benimki pişkin pişkin guldi sadeceParkeyide doserdin aslında puzzle gibi zaten
Yok be uzun olsa da ince telliİki güne anca kurur senin o saçlar