- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
cekirdeklernide kirip kirip yermiydin:))Benimde dedemin bahçesi var Karnım siserdi kayısı yemekten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cekirdeklernide kirip kirip yermiydin:))Benimde dedemin bahçesi var Karnım siserdi kayısı yemekten![]()
Yok canım nasip değilmiş Ramazan sofralarına artık :)Aa neden ki yapardın bnce seninkilerde güzel oluyor
Bal gibi tatlı olurdu çekirdeklericekirdeklernide kirip kirip yermiydin:))
Koy tabaga cek canım bak kazen emmi yeYok kendime güvenmiyorum regl yaklaştı galiba bir mallık var üstümde sunumum o kadar iyi olmaz maalesef :)
Bize söylemedinya hep ondanYok kendime güvenmiyorum regl yaklaştı galiba bir mallık var üstümde sunumum o kadar iyi olmaz maalesef :)
O kazendiKoy tabaga cek canım bak kazen emmi ye
Sağol canımKukrim sırf sen aklıma geldin ondanuğradım gidiyorum
belki daha guzelini yapican cnm niye pes etin:)Kızlar ben yarışmadan çekildim azerinden güzel yapamam ben :)
Nevoşun elinde çok güzel bir tarif var önce giden kapar![]()
Sen bilirsin canım inşallahYok canım nasip değilmiş Ramazan sofralarına artık :)
O kazendiben sinek kalırım onun yanında
![]()
Nevoşa sorun ben söylersem belki olmazbelki daha guzelini yapican cnm niye pes etin:)
nevostaki tarif ne çaktirmadan de hele![]()
Yok canım vazgeçtim artık :)Kendine güven yapabilirsin
Yok canım vazgeçtim artık :)
benimkide direniyo resmen gozleri kapancak hala oynamak istiyoAllahım bu çocuk ne zaman uyuyacak yarım saat oldu emiyo yorumladı da![]()
Veeeeee uyudu çok şükürbenimkide direniyo resmen gozleri kapancak hala oynamak istiyo![]()
ohh darisi benim kizaVeeeeee uyudu çok şükür![]()
Amiiinnn canımohh darisi benim kiza![]()