- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Maşallah canim napiyosun onları ben olanı da kaldırmaya çözüm arıyorumbenim evde suan 4 tane besik var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canim napiyosun onları ben olanı da kaldırmaya çözüm arıyorumbenim evde suan 4 tane besik var
hic sorma ya bitane ana dizi olani vardi 6 ay kadar kulandim gunduzleri gece yatak odamda ki besigini kulaniyorum. mobilya besik var odasinda odada yaptik yani suncagiz bebeye bitanede park besik var 2sini hic kulanmadim evde kizin esyalarinda gecmeye yer yokMaşallah canim napiyosun onları ben olanı da kaldırmaya çözüm arıyorum
Para bolsa demek kihic sorma ya bitane ana dizi olani vardi 6 ay kadar kulandim gunduzleri gece yatak odamda ki besigini kulaniyorum. mobilya besik var odasinda odada yaptik yani suncagiz bebeye bitanede park besik var 2sini hic kulanmadim evde kizin esyalarinda gecmeye yer yok
Iyi geceler canımHadi ben tekrar uçuşa geçiyorum
Bizde oda yaptık oynamaya bile gitmiyor beyefendi oyuncak sepetini sürüklüyor salonahic sorma ya bitane ana dizi olani vardi 6 ay kadar kulandim gunduzleri gece yatak odamda ki besigini kulaniyorum. mobilya besik var odasinda odada yaptik yani suncagiz bebeye bitanede park besik var 2sini hic kulanmadim evde kizin esyalarinda gecmeye yer yok
igdirinki bambaska ya bnmde az önce anlatinca agzim sulanmisdi emzikliyiz biz canimiz cekecekkKayısı demişsiniz acayip canım çekti ya geçen sene gidip kasa kasa almıştık çok severim kapışmanın kayısısı şeker gibi olur ama Iğdır’ın ki biraz daha büyük ve ona göre az şekerlidir ağzım sulandı
hopbalasi var bide odasinin kapisinda asili arada ona koyarim bide oyuncak sepeti salonda aksama kadar bi dokülür bi toplanir günün geri kalani kucakta geciyor malesef.Bizde oda yaptık oynamaya bile gitmiyor beyefendi oyuncak sepetini sürüklüyor salona
hadi uc bakalim iy gecelerHadi ben tekrar uçuşa geçiyorum
10 aylıkken sıraladı 11 de yuruyodu canım konuşma henüz yok kendince geveliyi anne baba yok malesefhopbalasi var bide odasinin kapisinda asili arada ona koyarim bide oyuncak sepeti salonda aksama kadar bi dokülür bi toplanir günün geri kalani kucakta geciyor malesef.
kac ayinda yürümeye konusmaya basladi senin prens
hangi ay dogumluydu. erken yurumus ama benimki 16sinda 10 aylik olckda hala yurutünce parmak ucunda yuruyo neden acaba yurutecdenmi oyle oldu.10 aylıkken sıraladı 11 de yuruyodu canım konuşma henüz yok kendince geveliyi anne baba yok malesef
Aralık 22 doğumlu canım yurutec ten olabilirhangi ay dogumluydu. erken yurumus ama benimki 16sinda 10 aylik olckda hala yurutünce parmak ucunda yuruyo neden acaba yurutecdenmi oyle oldu.
aa bende aralik 23:)) yaa nezman duzelir acaba tam basmasiAralık 22 doğumlu canım yurutec ten olabilir
benimki cok kucaga alismis is yaparken yemek flan mecbur koyuyorum biraz oyalaniyo gerci sora yine basliyo cigirmaya ama idare ediyo biraz yoksa bnde pek koymazdim.Ben çok yurutec kullanmadim onu da boşa aldık benimki 11 aylıkken yurutece tirmanip içine giriyodu oyuncak niyetine kullandı
Ellerinden tutup yürütmeyi dene canım yurutec yüksek kaliyosa öyle alismasin yurutec ayarlı oluyo yüksekliği ona baktinmiaa bende aralik 23:)) yaa nezman duzelir acaba tam basmasi
Ahh ah benimki hala kucakci canım bazen tezgahta is yaparken sandalyeye koyuyorum dikiliyo yanımda öyle duruyo yurutec olmasa belki siralamya başlar kalkmaya calisir kendibenimki cok kucaga alismis is yaparken yemek flan mecbur koyuyorum biraz oyalaniyo gerci sora yine basliyo cigirmaya ama idare ediyo biraz yoksa bnde pek koymazdim.
en sonki yukseklikte kücük geliyo hata yürütec artik pek koymuyorum zaten ellerinden yürütüyorum kendide oturmak istemiyo yürümek istiyo bide tay tay tay diyo deliriyorumEllerinden tutup yürütmeyi dene canım yurutec yüksek kaliyosa öyle alismasin yurutec ayarlı oluyo yüksekliği ona baktinmi