- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
cekirdeklernide kirip kirip yermiydin:))Benimde dedemin bahçesi var Karnım siserdi kayısı yemekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cekirdeklernide kirip kirip yermiydin:))Benimde dedemin bahçesi var Karnım siserdi kayısı yemekten
Yok canım nasip değilmiş Ramazan sofralarına artık :)Aa neden ki yapardın bnce seninkilerde güzel oluyor
Bal gibi tatlı olurdu çekirdeklericekirdeklernide kirip kirip yermiydin:))
Koy tabaga cek canım bak kazen emmi yeYok kendime güvenmiyorum regl yaklaştı galiba bir mallık var üstümde sunumum o kadar iyi olmaz maalesef :)
Bize söylemedinya hep ondanYok kendime güvenmiyorum regl yaklaştı galiba bir mallık var üstümde sunumum o kadar iyi olmaz maalesef :)
O kazendi ben sinek kalırım onun yanındaKoy tabaga cek canım bak kazen emmi ye
Sağol canım ama gene nasip olmadı karşılaşmak ben yokken gelmişin sabaha görüşürüz inşallahKukrim sırf sen aklıma geldin ondan uğradım gidiyorum
belki daha guzelini yapican cnm niye pes etin:)Kızlar ben yarışmadan çekildim azerinden güzel yapamam ben :)
Nevoşun elinde çok güzel bir tarif var önce giden kapar
Sen bilirsin canım inşallahYok canım nasip değilmiş Ramazan sofralarına artık :)
aynen ya super oluyoBal gibi tatlı olurdu çekirdekleri
Kendine güven yapabilirsinO kazendi ben sinek kalırım onun yanında
Nevoşa sorun ben söylersem belki olmazbelki daha guzelini yapican cnm niye pes etin:)
nevostaki tarif ne çaktirmadan de hele
Yok canım vazgeçtim artık :)Kendine güven yapabilirsin
oyle olsunnNevoşa sorun ben söylersem belki olmaz
Yok canım vazgeçtim artık :)
benimkide direniyo resmen gozleri kapancak hala oynamak istiyoAllahım bu çocuk ne zaman uyuyacak yarım saat oldu emiyo yorumladı da
Veeeeee uyudu çok şükürbenimkide direniyo resmen gozleri kapancak hala oynamak istiyo
ohh darisi benim kizaVeeeeee uyudu çok şükür
Amiiinnn canımohh darisi benim kiza