- 24 Eylül 2018
- 97.229
- 292.576
Sana da canımGünaydın canım, hayırlı kandiller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da canımGünaydın canım, hayırlı kandiller
Bir üyeden mı bahsediyorsunHatmecezotti tarifini alan var mı acaba Nevreste Mantı denilince aklıma geldiBuradakiler yeni bilmez,eskiler bilir
O ne kız ilk kez duydumHatmecezotti tarifini alan var mı acaba Nevreste Mantı denilince aklıma geldiBuradakiler yeni bilmez,eskiler bilir
Sana da günaydın,hayırlı kandiller şekerciğimGünaydınlar hayırlı kandiller olsun şekercim
,Sana da canım
Adi Hatmece olan birinin uydurması mı ?Dur bakacağım öyle biri var mıHatmecezotti tarifini alan var mı acaba Nevreste Mantı denilince aklıma geldiBuradakiler yeni bilmez,eskiler bilir
Sen gelmeyince erken kaçtım bende:))Kukrim nerdesi
Sana da günaydın,hayırlı kandiller şekerciğim ♥
Beni beğenenlere kokulu öpücüklerimi yolluyorumŞaka begencem geri dur
Arkadaş el işi verdi onu bitirmeye çalışıyorum :))Kukrim nerdesin
Ben de hatmecezotti diye bir tarif ismi var da onu diyor sandımAdi Hatmece olan birinin uydurması mı ?Dur bakacağım öyle biri var mı
Sağol şekercim
öyle bir üye vardı benim konuma bir yorum atmıştı orda biliyorumAdi Hatmece olan birinin uydurması mı ?Dur bakacağım öyle biri var mı
Sen gelmeyince erken kaçtım bende:))
Günaydın canımGünaydınlar herkese
O isimde birini buldum ama aktif değil artık O mu yapmış acaba dedim ben deBen de hatmecezotti diye bir tarif ismi var da onu diyor sandım
O ne kız ilk kez duydum
Kıyma gelsin örgü mu dantel mı yemeni kenarı mı ?Arkadaş el işi verdi onu bitirmeye çalışıyorum :))
Yorum iyiydi herhalde,unutmamışsın Ben de buldum,enteresan biriymişöyle bir üye vardı benim konuma bir yorum atmıştı orda biliyorum