• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Kıymalı makarna birinci olmus da en son canım :))
Bende hiç kıymalı sevmem :)
Hadi canım vallamıııı :KK57::KK70:. Bende pek et sevmem az yerim evlenmeden önce hiç yemezdim elimi bile degmezdim alışıyorum azıcık azıcık bide evlendikten sonra iş başa düştü yapıyorsun ;). Bak şimdi dahada sinirlendim şu miniğee :sinirli: neyse bidaha 1. Olan bir daha olcak diye bişi yokkk :KK14:

Hadi canım vallamıııı :KK57::KK70:. Bende pek et sevmem az yerim evlenmeden önce hiç yemezdim elimi bile degmezdim alışıyorum azıcık azıcık bide evlendikten sonra iş başa düştü yapıyorsun :KK66:. Bak şimdi dahada sinirlendim şu miniğee :sinirli: neyse bidaha 1. Olan bir daha olcak diye bişi yokkk :KK14:
Tadını sevmiyorum canım makarnada zaten ayda bir makarna yerim onuda Domatesli yada peynirli yerim :))
Kıymalı makarnanın baska çeşidi var mı acaba tecrübesizim bu konuda :D
Bu sefer farklı makarnalarda kazanabilir cook güzel makarnalar geliyor

Tadını sevmiyorum canım makarnada zaten ayda bir makarna yerim onuda Domatesli yada peynirli yerim :))
Kıymalı makarnanın baska çeşidi var mı acaba tecrübesizim bu konuda :KK70:
Bu sefer farklı makarnalarda kazanabilir cook güzel makarnalar geliyor
Bilmem vardır ;) ,evet benimki güzel meselaaaa oda etli ama napim ağır olsun didim :KK48: Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere den neyim eksik accık kilom eksiktir okadannn :KK70:

Back
X