• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Kızlar bir şey soracağım sizlere eve internet almak istiyoruz ama hangisini önerirsiniz fiyatı uygun çekim gücü iyi olan sınırsız 10 günde bitiyor benim yine internetim şaka gibi az az idare ede ede girmeme rağmen
Az olunca daha hızlı gidiyor.Biz süperonline kullanıyoruz:)

Az olunca daha hızlı gidiyor.Biz süperonline kullanıyoruz:)
Turkcell mi abla o valla sorma video filan hiç bşy yapmıyorum buralarda takılıyorum watsaptan mesajlaşma bitti bitecek çok vakit geçirsem amenna bitmesi normal de Vodafone çektikçe çekiyor :D sınırsız mı nasıl memnun musunuz abla. Süpriz fatura filan gelme durumları oluyor mu sabit fiyat mı

Kızlar bir şey soracağım sizlere eve internet almak istiyoruz ama hangisini önerirsiniz fiyatı uygun çekim gücü iyi olan sınırsız 10 günde bitiyor benim yine internetim şaka gibi az az idare ede ede girmeme rağmen
Bizde türk telekom kullanıyoruz canım sınırsız,
Ocak ayında kablolar calındı mahallede kendi Internetim 1 haftada bitti tekrar paket yaptım mecbur :)))

Turkcell mi abla o valla sorma video filan hiç bşy yapmıyorum buralarda takılıyorum watsaptan mesajlaşma bitti bitecek çok vakit geçirsem amenna bitmesi normal de Vodafone çektikçe çekiyor :KK70: sınırsız mı nasıl memnun musunuz abla. Süpriz fatura filan gelme durumları oluyor mu sabit fiyat mı
Evet canım:)
Bizim sınırsız canım,ekstra fatura hiç gelmedi sabit geliyor ama en son ne bilmiyorum.60 galiba:)Ve çok rahat kullanıyoruz.Çocuklar sürekli video izliyor.İndirme,izleme,kullanma hiç sorun yaşamadık:)

Bizde türk telekom kullanıyoruz canım sınırsız,
Ocak ayında kablolar calındı mahallede kendi Internetim 1 haftada bitti tekrar paket yaptım mecbur :)))
Evet canım:)
Bizim sınırsız canım,ekstra fatura hiç gelmedi sabit geliyor ama en son ne bilmiyorum.60 galiba:)Ve çok rahat kullanıyoruz.Çocuklar sürekli video izliyor.İndirme,izleme,kullanma hiç sorun yaşamadık:)
Tamamdır ablacım uğrayalım bakalım Turkcell’e paket fiyatıma da zam geldi zaten ha 60-70 ödemişim ha 40-50 en azından kafamız rahat olur ☺️

Geçmiş olsun canım:)
Kukrim Kukrim geçmişi tam okumamistim cok geçmiş olsun :KK43:
Aaa ne olmus Kukrim Kukrim kankacim gecmis olsun
Gelmiş olsun kuzucuga canım Kukrim Kukrim
Kukrim Kukrim canım geçmiş olsun baktım geçmişe ama bulamadım inşallah kötü bşy yoktur 🤲🏻
Kukrim Kukrim cok gecmis olsun cnm insallah kizin iydir biseyi yoktur.
Nolmuş ya geçmiş olsun Kukrim Kukrim
Kukrim Kukrim geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın
Teşekkür ederim kızlar hepinize.Bogazinda enfeksiyon varmış dün gece antibiyotik igne yaptılar sabah gene ateşlendi ikinci antibiyotik alınca rahatladı düştü şükür ateş .

Back
X