En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Az olunca daha hızlı gidiyor.Biz süperonline kullanıyoruz:)

Az olunca daha hızlı gidiyor.Biz süperonline kullanıyoruz:)
Turkcell mi abla o valla sorma video filan hiç bşy yapmıyorum buralarda takılıyorum watsaptan mesajlaşma bitti bitecek çok vakit geçirsem amenna bitmesi normal de Vodafone çektikçe çekiyor sınırsız mı nasıl memnun musunuz abla. Süpriz fatura filan gelme durumları oluyor mu sabit fiyat mı

Bizde türk telekom kullanıyoruz canım sınırsız,
Ocak ayında kablolar calındı mahallede kendi Internetim 1 haftada bitti tekrar paket yaptım mecbur :)))

Evet canım:)
Bizim sınırsız canım,ekstra fatura hiç gelmedi sabit geliyor ama en son ne bilmiyorum.60 galiba:)Ve çok rahat kullanıyoruz.Çocuklar sürekli video izliyor.İndirme,izleme,kullanma hiç sorun yaşamadık:)

Bizde türk telekom kullanıyoruz canım sınırsız,
Ocak ayında kablolar calındı mahallede kendi Internetim 1 haftada bitti tekrar paket yaptım mecbur :)))
Tamamdır ablacım uğrayalım bakalım Turkcell’e paket fiyatıma da zam geldi zaten ha 60-70 ödemişim ha 40-50 en azından kafamız rahat olur

Geçmiş olsun canım:)
Kukrim geçmişi tam okumamistim cok geçmiş olsun
Aaa ne olmus Kukrim kankacim gecmis olsun
Gelmiş olsun kuzucuga canım Kukrim
Kukrim canım geçmiş olsun baktım geçmişe ama bulamadım inşallah kötü bşy yoktur
Kukrim cok gecmis olsun cnm insallah kizin iydir biseyi yoktur.
Nolmuş ya geçmiş olsun Kukrim
Kukrim geçmiş olsun canım nasıl oldu kızın
Teşekkür ederim kızlar hepinize.Bogazinda enfeksiyon varmış dün gece antibiyotik igne yaptılar sabah gene ateşlendi ikinci antibiyotik alınca rahatladı düştü şükür ateş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…