En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Selamın Aleyküm kızlar 1 ay sonra geri vereceğim denilip alınan borç 7 ay sonra nasıl geri İstenir?
Merak ettim nekadar vermiştin canım ,borç yapmayı hiç sevmem valla birinden alsam içime dert olur kesin vereyim bian önce diye.

İsteyen isterken ve ödemezken çekinmiyor, biz paramızı isterken eziliyoruz
Bir ara çok samimiydik de öyle dümdüz isteyemem
Biz bir kere alamadık eşimin iş arkadaşı en son ben eşime dedim eşinin numarasını bile bukurum yani

Bir 5-6 sene önce 300 liraydı az para değildi yani

Adam 100 lirasını verdi gerisi gene yok

En son eşime dedim yerine yağ versin bari yoksa alamayacagiz yerine zeytinyağ almıştık o zaman kilosu 10 liradan aldık 20 kilo yağ

Ondan sonra daha kimseye vermedik yani

Yok demek en iyisi

Çeyrek verdim 1 tane, vermezse batmam ama sonuçta bende yemek yerine biriktiriyorsam millet yesin diye değil yani :)
Önünde doğum varsa yada ne bileyim düğün ara de ki düğün var önümüzde artık uapsaniz bende takacağım elimde kalmadı falan bul bişeyler yoksa gelmez :// çeyrek 400 lira amacım az para değil

Ya işte pek hayır demeyi de bilmiyorum ama bu da bana ders oldu yani
Biraz önce aradım ima edeyim diye müsait değilmiş

Çeyrek verdim 1 tane, vermezse batmam ama sonuçta bende yemek yerine biriktiriyorsam millet yesin diye değil yani :)
Anam bacım çeyrekten haberin varmı tabi getirmeZ . Yakın demekki baya . öyle canım Allah korusun lazım olsa baksana isteyemiyosun da düşünüp en kısa zamanda getirmesi gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…