• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Önünde doğum varsa yada ne bileyim düğün ara de ki düğün var önümüzde artık uapsaniz bende takacağım elimde kalmadı falan bul bişeyler yoksa gelmez :// çeyrek 400 lira amacım az para değil :skandal:
Ben bi ara katalogtan satış yaptım para toplayamiyinca bıraktım insanlar çok sorumsuz :KK14:

Ben bi ara katalogtan satış yaptım para toplayamiyinca bıraktım insanlar çok sorumsuz :KK14:
Bak öyle şeyleri bende yapamam kardeşim yapıyor cok alacağı yer var ben olsam catlarim

Artık para vermeden kimseye vermiyor Muş ürünü

Anam bacım çeyrekten haberin varmı tabi getirmeZ :KK48:. Yakın demekki baya . öyle canım Allah korusun lazım olsa baksana isteyemiyosun da düşünüp en kısa zamanda getirmesi gerekirdi.
Ben aldığımda da o kadardı bir ara yükselip düştü ya o aralar almıştım. Eşimin akrabası :110:

Bencede az uz değil yani hayat pahalı bikere kolay kazanılmıyorki sadakam olsun desen..
Bir de geçen ay başka bir şey lazım olmuş aradı sende var mı diye (var olduğunu biliyordu) var ama başkasını kullansan daha iyi olur dedim, hmm demiş ertesi gün aradı çok acil sendekini almam lazım dedi :işsiz: Normalde gözüme batmaz al senin olsun bile derim ama altın olayından sonra hoşuma gitmedi
Arayıp taşınıyorum müsait bir zamanında alayım, sen de o arada kendine yenisini al, mağdur olma ayağı yapayım altını kendisi akıl eder herhalde diye düşündüm.

Bir de geçen ay başka bir şey lazım olmuş aradı sende var mı diye, var olduğunu biliyordu var ama başkasını kullansan daha iyi olur dedim, hmm demiş ertesi gün aradı çok acil sendekini almam lazım dedi :işsiz: Normalde gözüme batmaz al senin olsun bile derim ama altın olayından sonra hoşuma gitmedi
Arayıp taşınıyorum müsait bir zamanında alayım, sen de o arada kendine yenisini al, mağdur olma ayağı yapayım altını kendisi akıl eder herhalde diye düşündüm.
Azıcık yüzsüzlükte etmiş sankim. Valla nebilim canım bence sen ikisinide uygun bir yalanla falan al bana pek altın aklına gelecek gibi gelmedi.

Bir de geçen ay başka bir şey lazım olmuş aradı sende var mı diye (var olduğunu biliyordu) var ama başkasını kullansan daha iyi olur dedim, hmm demiş ertesi gün aradı çok acil sendekini almam lazım dedi :işsiz: Normalde gözüme batmaz al senin olsun bile derim ama altın olayından sonra hoşuma gitmedi
Hazır tasiniyomussunuz depozito falan istiyorlar de ya da 3 aylık kira falan istedi elimizde de kalmadı de iste canım

Back
X