- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Yarışmayı kazandı ya lisabelle mavili bir ev eşyası alır heralde tencere takımı falanNe hediyesi, mavilileri gıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmayı kazandı ya lisabelle mavili bir ev eşyası alır heralde tencere takımı falanNe hediyesi, mavilileri gıı
Geldin mi minik :))Takımdaki lere verilmemiş :)) ben öyle tahmin ettim :))
Bence Kazen 1 Nisan şakası yapmış:)Takımdaki lere verilmemiş :)) ben öyle tahmin ettim :))
OlabilirYarışmayı kazandı ya lisabelle mavili bir ev eşyası alır heralde tencere takımı falan
Buraya git üstte bu kutuların işaretini silip kaydetAbla ne gizlenmesi gizleyin benide
Havalar bir düzelmediSalgın mi var nedir
Sizin için bir problem yok rahat olun:)Gelin burayı bu kategoride 200 bin görüntüleme yapalım:)Kızlar deyince bir noluyor dedim:) Yazılan şeyleri pek goremedim yoğunluktan :)
Nisanın yarısından sonra düzeliyor genelde burda bakalım inşallah bu kadar bekledik az daha bekleriz..Havalar bir düzelmedi
Haydi İnşallah bence yaparizSizin için bir problem yok rahat olun:)Gelin burayı bu kategoride 200 bin görüntüleme yapalım:)
Gizlendimmi abla deneme 1 2Buraya git üstte bu kutuların işaretini silip kaydet
-Çevrimiçi Durumumu Göster
Diğer kullanıcıların sizi çevrimiçi olduğunuzda görmesine olanak sağlar.
- Şimdiki etkinliğini göster
İnşaallah düzelir yeter çok üşüdük:)Nisanın yarısından sonra düzeliyor genelde burda bakalım inşallah bu kadar bekledik az daha bekleriz..
Gizlendin galiba görünmüyorsun:)Gizlendimmi abla deneme 1 2
Hayırsız nerelerdesin:)
Geçmişi okuyalım olur inşaallah:)Haydi İnşallah bence yapariz
Teşekkür ederim ablaGizlendin galiba görünmüyorsun:)
Ben severim sıcağı ama evde ikenİnşaallah düzelir yeter çok üşüdük:)
Gerçi hava ısınıncada yandık diyoruz
Ben varimSizin için bir problem yok rahat olun:)Gelin burayı bu kategoride 200 bin görüntüleme yapalım:)
Tamam ben uyku tutmayınca girer çıkar okurumGeçmişi okuyalım olur inşaallah:)
Beklediğim kategori :)) Bekleyin beni anacımHayırsız nerelerdesin:)