Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim bende ama iki gündür midem bir tuhaf üşüttüm galiba hava buz gibi burda halaSağol canım benimSen nasılsın
Geçmiş olsun canım burasıda soğuk:)İyiyim bende ama iki gündür midem bir tuhaf üşüttüm galiba hava buz gibi burda hala
Oy veren 3 şanslı üye kim acaba:)
Onlarda açıklandı görmediniz mi?:)Evet açıkla mavi bekliyoruz yönetimden aciklanirsa daha güzel olur
Aşotu çorbası nelere kadir oldu değil mi:)Biz acemide olsak proyuz
Benimde Avcı böreği ilk yarismam hiç unutmam acemiligimiAşotu çorbası nelere kadir oldu değil mi:)
Sizinki başka canım:)Yazmış ya katılanlara verdik ama bu demek değil her kategoride verilecek:)Kazen böyle ara ara sürpriz yapar:)He biz söz konusu değilsek tamam
Sizin kalıcı canım:)Olsun ablacım proluk hiç önemli değil gercekten burda olmak güzel
Geçmiş olsun canımDün cok soguktu feci üşütmüşüm simdi yeni yeni kendime geliyorum abla,
Bugün burayada cok yazamadım zaten
Geçmiş olsun hayırdırSabahtan beri midem bulanıyor, hâlâ geçmedi
Salgın mi var nedirGeçmiş olsun hayırdır
Kızlar deyince bir noluyor dedim:) Yazılan şeyleri pek goremedim yoğunluktan :)Sizinki başka canım:)Yazmış ya katılanlara verdik ama bu demek değil her kategoride verilecek:)Kazen böyle ara ara sürpriz yapar:)
Ne hediyesi, mavilileri gııKazenin hediyesi ne acaba bizimle ne zaman paylaşacak mavililerini
Gizem sevmiyorum
Ne takımı
Bence de yarın ban yicekler
Takımdaki lere verilmemiş :)) ben öyle tahmin ettim :))Onlarda açıklandı görmediniz mi?:)
Abla ne gizlenmesi gizleyin benide