- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Etli mi ? Geçmiş olsun canım bir çay kaşığı kahvenin üzerine limon sık iyi gelecektirBilmiyorum ki, dün gece saat 2de bayağı bir çiğ köfte yemiştim acaba ondan mı
Nassiniz deyin bakem heleIyi aksamlar ❤
Ben hep yiyorum o saatlerde birşey olmuyor daO saatte Ciğ köfte yenir mi :))
Etli ise belki ondan olabilir
Bu seferlik yarışmaya katılan pro olmayan herkese verdim ama her yarışmada olmayacak yazmıştı:) Diğer etiketlediği kişilerin proluk olayını anlamadım ben de
Ben daha iyi olur diye düşünüyorum ablacım:)) Çok bölünüyor oylar
Ankarada değildim abla oy için köye gittik evin için öyle bir soguktu ki buranin sogugu daha iyi gercekten,
Daha hiç bişi yiyyemedim az sonra yerim saol ablacım ❤
Resim boyutlarında sorun okuyor hâlâ
Sabahtan beri midem bulanıyor, hâlâ geçmedi
Sağol canım, yok etli değil:) Kahvenin kokusunu bile sevmiyorum canım, daha çok bulandırır midemiEtli mi ? Geçmiş olsun canım bir çay kaşığı kahvenin üzerine limon sık iyi gelecektir
Kız yüzünden gece gece yaptı, dayanamadım yedim fazla fazlaBende anlamadım valla:))
Bu seferde kararsız kalıyoruz hangisi diye:))
Fena üşüttün demekki,sıcacık çorbanı iç gir yatağına dinlen biraz.
Resim boyutunda ayarlama yapılıyor zaten sorun olmuyor pc'de.
Çiğ köfte yemişsin okudum fazla geldiyse ondandır.
İyi akşamlar fıstık.
Kız yüzünden gece gece yaptı, dayanamadım yedim fazla fazla
Oh ya aldım ya vuruncam kırbacı diyorsun kıskandım işte var mı
Kıskaaaanç kıııskaaaaanç
Çok sert olurBizimkilere demedi canım 8 kişiye mi ne verdiya onlara dedi 1 günlük diyekurayla verdikleri proysa geri alma şakası güzel olmaz ama bence onlar bdv de falan tehlikeli sularda yüzdü ban öncesi pro verip yarına uzun süreli banlanacaklar
Er çekilişle olanlar kimler pekiŞerbetli tatlılarda bikaç kişinin ismini etiketleyip pro olduklarını açıkladı kazen sonra da onlara dedi ki bir günlük sizin proluğunuz, onlar çekiliş sonucu olmadılar çünkü neden pro olduğunuzu araştırın bulun dedi kazen
Bana mi dedin abla iyi geldi aksam aksamBende anlamadım valla:))
Bu seferde kararsız kalıyoruz hangisi diye:))
Fena üşüttün demekki,sıcacık çorbanı iç gir yatağına dinlen biraz.
Resim boyutunda ayarlama yapılıyor zaten sorun olmuyor pc'de.
Çiğ köfte yemişsin okudum fazla geldiyse ondandır.
İyi akşamlar fıstık.
Ne güzel yaptın kız öyle demeBen yaptıysam herkes tatlı yapabilirdi
Onun arkasında 6:takım varHemde beni geçtin
Ooo kuzum kıyamamValla ablacım dün aksam 9 dan beri yataktan cıkamadım proluk hiç önemsiz o yüzden benim için sağlıgım olsun da pro gelir gider
Dün cok soguktu feci üşütmüşüm simdi yeni yeni kendime geliyorum abla,
Bugün burayada cok yazamadım zaten
Geçmiş olsun canlarReflüm azdı
Sponsor lazım bastirinBir günde 100 sayfa oldu düşünemiyorum çok düşecek cenemiz