Yine böyle zarif ama çocuk gibi kaldım dedinya kilo verince daha bi ortaokul çocuğu gibi hayal etmiştimTesekkur ederim canim o senin güzelliğin ❤❤
Bir miktar mevcut canım o tür özellikler :))
Sen nasıl hayal etmistin beni
Yasımı gösteriyorum o zaman güzelYine böyle zarif ama çocuk gibi kaldım dedinya kilo verince daha bi ortaokul çocuğu gibi hayal etmiştimben seni çok sevdim kiiii
Yooook kesinlikle göstermiyorsun canım 30 yaş neree 13-14 yaş nereYasımı gösteriyorum o zaman güzel
Tesekkur ederim canim bende seni cook sevdim ❤❤
Hic sorma nevo taninmayayim diye yaptimSen kimsin bu nick niye değişmiş
Ayarlasam denk gelmez, o dereceSen miydin beni gören sanslı kişi
Tamam simdi zayıfım Canım zaten :))
Takım kaptanlıgı yapıyorum :)))
74 kilodan zayıfladım eski halimi görmek istemezsin
Nevoş zayıflamak istiyorsan hamile kalİyi yapmışsın ev temiz her halükarda geçersin:)
İyi sıkılaşmada çok önemli benimde tam tersi üstten gider:)
Yani olay yeni oldu
Maşaallah canım
13-14 olamam zaten ben zayıflayınca daha kücük gösteriyorum demiştimYooook kesinlikle göstermiyorsun canım 30 yaş neree 13-14 yaş nere22 falansın
Burdamısın bebişim hattaHic sorma nevo taninmayayim diye yaptim
Yok bugün baska koyanAyarlasam denk gelmez, o dereceEee yok mu başka fotoğraf koyan?
Maşallah, yakışır
300 grKaç kilo artı gelmiş:)
Çok değilmiş:)300 gr
Önceki iyiydi:)Hic sorma nevo taninmayayim diye yaptim
Sağol istememNevoş zayıflamak istiyorsan hamile kal
Bizim başımız kel mi?Neyse beni görmeyen kızlar gitti sanırım, onlar gelince koyarım artık
Yok değil tabiki de seni çok sık buralarda görmedimya ondan şeetttimBizim başımız kel mi?
Bu nasıl tepkiSağol istememKilolu olmayı tercih ederim
Profil resmi mi yapsam buRmayi etkisi güzelYanlışlıkla oldu sanırım bir an gözümün önüne burma geldiyse demek
Takılıyorum ya haklısın tabiYok değil tabiki de seni çok sık buralarda görmedimya ondan şeetttimdaha önce profil yaptım ama kızlardan bazıları görmemiş herkes bir arada görsün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?