Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım hayırlısı bugün ponponlarımızı yaptık.Bayağı yoruldum:) 48 ponpon yapıldı:)Bende iki gündür gidiyorum provalara az kaldı bakalım hayırlısı ile atlatsinlar inşallah![]()
yoğundum misafir vardı evi pakladimGelmezsen öyle olur![]()
fikirler aynı :))Senin mesajı görmeden bende aynısını yazdım![]()
abla barız bir fark yok tartıda ama vücutta müthiş bir sikislasma mevcut kotlarim da bacaklarda ve belde incelme var aslında benim alt taraf üste göre iyi ama alttan gidiyorVerdin mi bari:)
aslaBenim yerimi doldurabilirler mi![]()
ufak tefek makarnalarMakarnalar entrikalarla doldu![]()
daha sincik söyledi saklamadim hemen vuslat a söyledim sen üzülme diyeSırrı bilen ve şimdiye kadar saklayanda suça ortaktır.Oda destek olmuştur.Ben böyle bilirim![]()
Maşallah biz bu sefer harmandalı oynayacağız kiyafetlerimiz geldi dün :))İnşaallah canım hayırlısı bugün ponponlarımızı yaptık.Bayağı yoruldum:) 48 ponpon yapıldı:)
Ah canım teşekkür ederim ama ben etiketleri ancak giriş yapınca görüyorum,giriş yapmadan bağlantım yok buraylaIki kişi vardı zaten canım herkes görmedi etiket yaptım senide ama gelmedin :))
Eveeet koy koy canımLilimam burda mısın resmi koyayım kimse yokken :))
+ 4 kullanıcı 3 te misafir varBen varım![]()
Sen gördün canım zaten daha önce :))Ben varım![]()
Yine gördüm yine gördümSen gördün canım zaten daha önce :))
Yaaa yerim seni fıstıııık çok tatlısın maşallahSen gördün canım zaten daha önce :))
Bilmem ki keske onlarda görünse kim bilsekKullanıcı nin 3 sen ben zıpzıp 4. Kim![]()
Gizliden bizi izliyorKullanıcı nin 3 sen ben zıpzıp 4. Kim![]()
Şansa bak tam üstüne geldimLilimam burda mısın resmi koyayım kimse yokken :))
Tesekkur ederim canim o senin güzelliğin ❤ ❤Yaaa yerim seni fıstıııık çok tatlısın maşallahseni de doğru hayal edememişim
çok kırılgan hassas zarif birine benziyosun dığru mu
![]()
Sen miydin beni gören sanslı kişiŞansa bak tam üstüne geldim
Zayıfmışsın senin diyet bölümünde ne işin var![]()
İyi yapmışsın ev temiz her halükarda geçersin:)yoğundum misafir vardı evi pakladim
fikirler aynı :))
abla barız bir fark yok tartıda ama vücutta müthiş bir sikislasma mevcut kotlarim da bacaklarda ve belde incelme var aslında benim alt taraf üste göre iyi ama alttan gidiyor
asla
ufak tefek makarnalar
daha sincik söyledi saklamadim hemen vuslat a söyledim sen üzülme diye
Maşallah biz bu sefer harmandalı oynayacağız kiyafetlerimiz geldi dün :))