- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Sen malum siteye de koymuşsun burmayı ama yanlış resmi ana resim seçmişsin bebişim bence tepside gözüküyor tabakta işte o çok güzel onu yapmalıydınProfil resmi mi yapsam buRmayi etkisi güzel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen malum siteye de koymuşsun burmayı ama yanlış resmi ana resim seçmişsin bebişim bence tepside gözüküyor tabakta işte o çok güzel onu yapmalıydınProfil resmi mi yapsam buRmayi etkisi güzel![]()
burdayim cnm koy bakemBurdamısın bebişim hattabalbocuuu sende burda ol hadi,foto istiyodunya iki dakka bende koyayım madem
![]()
Kacırdın yine beniburdayim cnm koy bakem![]()
Kim demiş ben oglusumu ihmal etmemSen çocuğunu niye ihmal edip burada çene çalıyorsun![]()
Aynen, geçen kategori çok çalışmadı bu sefer çok çalışsınBelki 200 bin olmasında fayda sağlar:)
gecen gün koydugun profilden tanindinmi yoksaHic sorma nevo taninmayayim diye yaptim![]()
Dur önden seni izleyim ki sonra profile giremedim derdi olmasınburdayim cnm koy bakem![]()
Boş bırakmayın sizdeMeydanı boş bulmuş![]()
tmam bekliyomDur önden seni izleyim ki sonra profile giremedim derdi olmasın![]()
yaaa ciddimisinnn nezman koydunKacırdın yine beni![]()
10 dakika önce :))yaaa ciddimisinnn nezman koydun![]()
Yok abla oyun kuruyorum o kendi devam ediyo az önce evi supurduk şimdi supurgeyle dolaşıyor geneEline yarım ekmek verip avutuyordur![]()
Sen ekle de bakalımAy canım ablam❤ bu sefer çok süslü olamadi :)) ben baya hantasmisim ara vere vere
Bu gerçek miYaptım![]()
gözlerim kamaşdida bi an dur bi kendime gelimYaptım![]()
Hayrina bi oda yaptırın bana kk daBurada yatıp kalkıyor![]()
Anlaşıldı iş verip çalıştırıyorsun demekYok abla oyun kuruyorum o kendi devam ediyo az önce evi supurduk şimdi supurgeyle dolaşıyor gene![]()
bidaha bidaha bidaha10 dakika önce :))
Bu gerçek miçok güzelsin
Şımartmayın benigözlerim kamaşdida bi an dur bi kendime gelim
Masallah kiz bune güzellik![]()