Sen malum siteye de koymuşsun burmayı ama yanlış resmi ana resim seçmişsin bebişim bence tepside gözüküyor tabakta işte o çok güzel onu yapmalıydınProfil resmi mi yapsam buRmayi etkisi güzel
burdayim cnm koy bakemBurdamısın bebişim hattabalbocuuu sende burda ol hadi,foto istiyodunya iki dakka bende koyayım madem
Kacırdın yine beniburdayim cnm koy bakem
Kim demiş ben oglusumu ihmal etmemSen çocuğunu niye ihmal edip burada çene çalıyorsun
Aynen, geçen kategori çok çalışmadı bu sefer çok çalışsınBelki 200 bin olmasında fayda sağlar:)
gecen gün koydugun profilden tanindinmi yoksaHic sorma nevo taninmayayim diye yaptim
Dur önden seni izleyim ki sonra profile giremedim derdi olmasınburdayim cnm koy bakem
Boş bırakmayın sizdeMeydanı boş bulmuş
tmam bekliyomDur önden seni izleyim ki sonra profile giremedim derdi olmasın
yaaa ciddimisinnn nezman koydunKacırdın yine beni
10 dakika önce :))yaaa ciddimisinnn nezman koydun
Yok abla oyun kuruyorum o kendi devam ediyo az önce evi supurduk şimdi supurgeyle dolaşıyor geneEline yarım ekmek verip avutuyordur
Sen ekle de bakalımAy canım ablam❤ bu sefer çok süslü olamadi :)) ben baya hantasmisim ara vere vere
Bu gerçek miYaptım
gözlerim kamaşdida bi an dur bi kendime gelimYaptım
Hayrina bi oda yaptırın bana kk daBurada yatıp kalkıyor
Anlaşıldı iş verip çalıştırıyorsun demekYok abla oyun kuruyorum o kendi devam ediyo az önce evi supurduk şimdi supurgeyle dolaşıyor gene
bidaha bidaha bidaha10 dakika önce :))
Bu gerçek miçok güzelsin
Şımartmayın benigözlerim kamaşdida bi an dur bi kendime gelim
Masallah kiz bune güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?