- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Dur simdi kontrol edeyim sana yazayım bakalım var mıAllahımyaa biri bizi aydınlatsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur simdi kontrol edeyim sana yazayım bakalım var mıAllahımyaa biri bizi aydınlatsın![]()
Geçersin kafaya takmaBugün niyetim var![]()
ben buralara uğramayalı çok şey değişmiş misal makarna kategorisinde kaka konuşuluyor![]()
Sen kimsin bu nick niye değişmiş
Diğer yarışmadakiler korkmasın diye kılık değiştirmişMerhaba siz kimsiniz hani şu kuşları konduran arkadaş mi![]()
Hayırlı yolculuklar ablacım❤ Çok geçmiş olsun, Rabb'im acil şifâlar versin İnşaAllahHanımlar merhaba ankaraya gidiyorum otobüsteyimşimdi.Annem rahatsızlandıbugün yada yarın anjiyo olacak.
Kaç kilo artı gelmiş:)75.1gitti gül gibi eksi
Kaç kilo artı gelmiş:)75.1gitti gül gibi eksi
Çok hırslı
Ne oldu bir şey yok inşaallahYağmur bastırdı koşarak gideyim![]()
Hıı kandırık yaptınMiniği kızdırmak için dedim![]()
Gelmezsen öyle olurBeni gecmissin![]()
Üstüme martı şey etti minnoşumNe oldu bir şey yok inşaallah![]()
Sen çocuğunu niye ihmal edip burada çene çalıyorsunIste itiraf ettin alıntı yi Jenna bozmuş![]()
Senin mesajı görmeden bende aynısını yazdımSen çocuğuna baksana kizaaaammm ağlıyor durmuyor
Meydanı boş bulmuş
Aynen bu sıra yoğunum yoksa beni geçemezBiz vaktinde yuvamiza dönüyoruz,o burayı yuva yapmış kendineNevreste bu gece onu yakalar
![]()
Eline yarım ekmek verip avutuyordurSen çocuğunu niye ihmal edip burada çene çalıyorsun![]()
Aynen ya ancak çene çalıyorEline yarım ekmek verip avutuyordur![]()