- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ahh bilemedim annecigim![]()
neye yararrGeç de olsan anladın olsun☺
Hayırlısı olsun ozamanneye yararr
saka makada bunada sükür ya elti yok suanlik![]()
Hayırlısı olsun ozaman![]()
Yanlışlıkla oldu sanırım bir an gözümün önüne burma geldiyse demekÖvdün mu sen beni![]()
bırak allasen ben inanmıyorum kardeş gibiyim diyenler eAy tlc de kraliyet elti savaşları gördüm demekki dünyanın her yerinde var![]()
O zaman da evin tek oğlu diye çekersinErkek kardesi olmayan birini bulmam lazım![]()
Desene her türlü sıkıntıbırak allasen ben inanmıyorum kardeş gibiyim diyenler e![]()
O zaman da evin tek oğlu diye çekersin![]()
Kadın varsa sıkıntı olur her yerdeDesene her türlü sıkıntı![]()
Iyi yapmıssın canım dedeleri değil mi verecek tabikiKadın varsa sıkıntı olur her yerdeben canım isterse cok güzel fedatliga ceviririm işi mesela
![]()
Sabah çocuklara harçlık verdim kayınpeder aradı ben bırakırken para vereyim onlara öğlen kaldinlar dedi çocukların elinden aldım parayı dedeniz size verecek mış dedim
Eşim de keşke müsaade etmeseydin diyor aman bırak dedim 3-4 kuruş verecekler cok nu öbürleri hep yiyor dedim![]()
Hangi mesajı canım belli bir süresi var normal mesajdaKızlar mesaj düzenlemede yok sizde varmı
Kuzu özelde yokta burada yok sandım. Süresi demi var yeni duyuyorum nekadarki ben hep yanlış yazdığımda düzenlerimHangi mesajı canım belli bir süresi var normal mesajda
Normalde 10 dakika canım ama pro üyede yarım saat sanırım canımKuzu özelde yokta burada yok sandım. Süresi demi var yeni duyuyorum nekadarki ben hep yanlış yazdığımda düzenlerim
Özelde ben düzenleyebiliyodumki kuzu ondan dikkatimi çekti ,sende önceden özelde yokmuydu düzenlemeNormalde 10 dakika canım ama pro üyede yarım saat sanırım canım
Özelde yok canım düzenleme
Özelde hiç düzenleme yoktu bendeÖzelde ben düzenleyebiliyodumki kuzu ondan dikkatimi çekti ,sende önceden özelde yokmuydu düzenleme
hadiyaaa allahallah,kimdi bi arkadaslada konuşuyoduk gecenlerde pro olmadan düEnleyemiyorduk gibi konu geçti ben o zamanda düzEnleyebiliyordum senÖzelde hiç düzenleme yoktu bende![]()
Burda 10 dakika düzenliyordum az önce kontrol ettim simdi 30 dakika olmus canım ama özelde yok kimseye yazmadım yok yani ben mi bilmiyorum acabahadiyaaa allahallah,kimdi bi arkadaslada konuşuyoduk gecenlerde pro olmadan düEnleyemiyorduk gibi konu geçti ben o zamanda düzEnleyebiliyordum sen![]()
Allahımyaa biri bizi aydınlatsınBurda 10 dakika düzenliyordum az önce kontrol ettim simdi 30 dakika olmus canım ama özelde yok kimseye yazmadım yok yani ben mi bilmiyorum acaba![]()