- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Olabilir normalde erkenden oyluyorduk bu sefer gec kaldı :))Oylama başlamadan onu da oylariz bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir normalde erkenden oyluyorduk bu sefer gec kaldı :))Oylama başlamadan onu da oylariz bence :)
Erkek kardesi olmayan birini bulmam lazımAy tlc de kraliyet elti savaşları gördüm demekki dünyanın her yerinde var![]()
bi yandan okuyup biyandanda yaziyomuydun masallah hizina yetisilmiyorBir geçmiş daha bitti çok şükür![]()
tek kardes anne babasi olmayan birini bul tamamdir ömür boyu mutlulukErkek kardesi olmayan birini bulmam lazım![]()
KesinlikleErkek kardesi olmayan birini bulmam lazım![]()
Göreceğiz bakalım ne olacak :))Olabilir normalde erkenden oyluyorduk bu sefer gec kaldı :))
Yok olmazBooool çene![]()
Meghan çok fesat,belliAy tlc de kraliyet elti savaşları gördüm demekki dünyanın her yerinde var![]()
bi yandan okuyup biyandanda yaziyomuydun masallah hizina yetisilmiyor![]()
Kesinlikletek kardes anne babasi olmayan birini bul tamamdir ömür boyu mutluluk![]()
Taliplere direk bunları sorcam artıktek kardes anne babasi olmayan birini bul tamamdir ömür boyu mutluluk![]()
Copsuz üzüm mu dedintek kardes anne babasi olmayan birini bul tamamdir ömür boyu mutluluk![]()
benden solemesi bak sana garanti hic basin agrimazTaliplere direk bunları sorcam artık![]()
Tamam bu tavsiyeni dikkate alacagımbenden solemesi bak sana garanti hic basin agrimaz![]()
Izledinmi ☺Meghan çok fesat,belli![]()
annem bana derdiki yetim biriyle evlen kizardim ona simdi diyorum nekadar hakliymisTamam bu tavsiyeni dikkate alacagım![]()
Kadın seni dusunmus sen kız onaannem bana derdiki yetim biriyle evlen kizardim ona simdi diyorum nekadar hakliymis![]()