Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minik öyle düşünmüyor galibaTabiki de aslaaaa![]()
Makarnalar entrikalarla dolduMakarna topigijde makarna suzgusu ve kesme aparatı reklamı![]()
Çok güzel bir yazı olmuş aynen anlatıyor:)POLİS EŞİYİM BEN ❤❤
Polis eşiyim ben sakallarını sevemem ama kirpiklerinin sayısını bilirim...
Her gün giydiği şık ayakkabıları yoktur ama kapıda bir botu vardır polis evi diye gurur duyduğum, bağcıklarına bile öldüğüm...
Takım elbisesi yoktur iş yerinde giydiği ama asil mi asil üniforması vardır,ona çok yakışan..
Toplantısı olmaz ama her güzel planımızda göreve çağırılır..
Müdürüm, patronum hitapları da yoktur ama can dostları "DEVREM" diye seslenir ona...
Sabit bir yerimizde yoktur şehirler gezeriz el ele onunla...
Bir asaleti vardır gurur verici üniformasıyla, botlarıyla gördüğümde tekrar aşık olduğum..
Ve en önemlisi de kaderimin hayalimden bile güzel olduğunu onda öğrendiğim bir polis eşiyim.
Polis Bayramın kutlu olsun polisim ❤![]()
Minik öyle düşünmüyor galiba
Dur olay ona dönsün![]()
İstenmiyor muyum yoksa
Bende nerelerde diyorumInternetim yok hanımlar gelemiyorum![]()
Sağol canım benim
Geçmiş olsun ablacımHanımlar merhaba ankaraya gidiyorum otobüsteyimşimdi.Annem rahatsızlandıbugün yada yarın anjiyo olacak.
Hakkında iddialar var.Bu konuda ne diyeceksinizKim demiş kime demiş![]()
Yok sana sormuşlar ben bilmemnevreste beni gecistirdi bide siz sorun![]()
Belki 200 bin olmasında fayda sağlar:)Hiç yazmıyorsun dedik bastı gaza fena açıldı![]()
Boş kalmasın sıkıntı yok
Sadece çene yapmakla olmuyorMerak etme sen kimse yerinden edemez seni![]()
Sırrı bilen ve şimdiye kadar saklayanda suça ortaktır.Oda destek olmuştur.Ben böyle bilirimMiniğin sırrı açığa çıktı![]()
Tatlılarda 20 bin küsür mesaj olmus burda 30 bini bulcazAman ne kadar çok konuşmuşsunuz sabah sabah![]()
Aynen geçilir daha kaç gün oldu bir sürü mesaj yazıldı:)Tatlılarda 20 bin küsür mesaj olmus burda 30 bini bulcaz![]()