- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Ne yapayım badi çocuklar la uğraştım eşim işte. Geldi kahvaltı filan sen ne yapıyorsun
nasılsın ne yapıyorsun badiciğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapayım badi çocuklar la uğraştım eşim işte. Geldi kahvaltı filan sen ne yapıyorsun
nasılsın ne yapıyorsun badiciğim
Valla bende dedim yürek mi yedimki dedim ama sonra sizin israrlariniza dayanamadim :))Gözüm korktu çokzel sunuyollaaa![]()
Ay canım ablam❤ bu sefer çok süslü olamadi :)) ben baya hantasmisim ara vere vereBeğenilmez mi tatlımSenin süslü sunumlarını unutmadım
![]()
deynepiim yaptım aksama insAllah konuyi acarim :))Beni böyle moktan sebeplerden etiketlemeyin![]()
Senden kötü bir şey gelmez![]()
Bekliyorumdeynepiim yaptım aksama insAllah konuyi acarim :))
bende burda seni bekliyodum yazikk banaaaTam o saatta totomda pireler uçuşmaya başlamıştı![]()
yok cnm ya ondan degil tanidir manidik cikar fln oyuzdenYok canım niye ifşa olasın sakıncalı konuların yoksa bişey olmaz![]()
Günaydın canım ❤gunaydin hanimlar![]()
nasilsin cnm duyduguma gore dün foto koymusun:)Günaydın canım ❤
Iyiyiz canım sen nasılsın belki bugün makarnamı yaparım :)))makarnacılar nörüyorsunuz![]()
Iyiyim canım sen nasılsın evet dün kimseler yokken koydumnasilsin cnm duyduguma gore dün foto koymusun:)
iyidir bende.yarışmaya katılıyorsun ozamanIyiyiz canım sen nasılsın belki bugün makarnamı yaparım :)))
İyidir fitello sen nasılsınmakarnacılar nörüyorsunuz![]()
allah bağışlasın kolay gelsin.Ne yapayım badi çocuklar la uğraştım eşim işte. Geldi kahvaltı filan sen ne yapıyorsun
iyidir minik nolsun.katılıyormusun yarışmayaİyidir fitello sen nasılsın![]()