- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Biliyorum canım 9senedir hem çocuk hem iş ev nasıl zor olduğunu çokmiyi bilirim ben bir de nöbet usulü çalışıyorumolsun çocukların güzel vakit geçiriyorsun bu zamanların kıymetini bil sağlık olsun boşver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım 9senedir hem çocuk hem iş ev nasıl zor olduğunu çokmiyi bilirim ben bir de nöbet usulü çalışıyorumolsun çocukların güzel vakit geçiriyorsun bu zamanların kıymetini bil sağlık olsun boşver
yok eşim polis değil ama çok ince düşünmüşşünAmin canım alıntı bu polis eşi olan varsa alsın yollasın eşine diye yazdım benim ki çok mutlu oldu![]()
nöbette zor ya gecen gündüzün belli değil. ailelerden uzak yerde misin çokBiliyorum canım 9senedir hem çocuk hem iş ev nasıl zor olduğunu çokmiyi bilirim ben bir de nöbet usulü çalışıyorum
Gene uyudu sipacim kaçının ben geldimSen çocuğuna baksana kizaaaammm ağlıyor durmuyor
POLİS EŞİYİM BEN ❤❤
Polis eşiyim ben sakallarını sevemem ama kirpiklerinin sayısını bilirim...
Her gün giydiği şık ayakkabıları yoktur ama kapıda bir botu vardır polis evi diye gurur duyduğum, bağcıklarına bile öldüğüm...
Takım elbisesi yoktur iş yerinde giydiği ama asil mi asil üniforması vardır,ona çok yakışan..
Toplantısı olmaz ama her güzel planımızda göreve çağırılır..
Müdürüm, patronum hitapları da yoktur ama can dostları "DEVREM" diye seslenir ona...
Sabit bir yerimizde yoktur şehirler gezeriz el ele onunla...
Bir asaleti vardır gurur verici üniformasıyla, botlarıyla gördüğümde tekrar aşık olduğum..
Ve en önemlisi de kaderimin hayalimden bile güzel olduğunu onda öğrendiğim bir polis eşiyim.
Polis Bayramın kutlu olsun polisim ❤![]()
Hosgeldin :)))Gene uyudu sipacim kaçının ben geldim![]()
Evet canım uzağım iki tarafında gelme imkanı yok nöbete alışıyorsun da işte hem anne hem baba nöbet olunca ayarlamak filan çok yoruyor insanınöbette zor ya gecen gündüzün belli değil. ailelerden uzak yerde misin çok
Ben gormedim nerdeymis
Ne elbiseler gördüm içinde insan yokNe insanlar gördüm üstünde elbiseleri yok![]()
Gecmis olsun ablacım bende tam sana yazmıstım Allahım sifa versin anneciğin iyileşssin cabucakHanımlar merhaba ankaraya gidiyorum otobüsteyimşimdi.Annem rahatsızlandıbugün yada yarın anjiyo olacak.
Cok gurur verici bir yazı olmuş asaletine kurban olsun herkes polisimizin askerimizin
Yaaaa oyleymis bende şimdi duydum
Kim demiş kime demiş![]()
Sonuna kadar inkar demekYaaaa oyleymis bende şimdi duydum![]()