• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
POLİS EŞİYİM BEN ❤❤👮👮👮
Polis eşiyim ben sakallarını sevemem ama kirpiklerinin sayısını bilirim...💑
Her gün giydiği şık ayakkabıları yoktur ama kapıda bir botu vardır polis evi diye gurur duyduğum, bağcıklarına bile öldüğüm...👞👞
Takım elbisesi yoktur iş yerinde giydiği ama asil mi asil üniforması vardır,ona çok yakışan..
Toplantısı olmaz ama her güzel planımızda göreve çağırılır..😉
Müdürüm, patronum hitapları da yoktur ama can dostları "DEVREM" diye seslenir ona...👬
Sabit bir yerimizde yoktur şehirler gezeriz el ele onunla...🚛🚛
Bir asaleti vardır gurur verici üniformasıyla, botlarıyla gördüğümde tekrar aşık olduğum..💑
Ve en önemlisi de kaderimin hayalimden bile güzel olduğunu onda öğrendiğim bir polis eşiyim.
Polis Bayramın kutlu olsun polisim ❤💑💑👮👮😍😍
Nevreste Nevreste abla al kocişine yolla gerçi sen ustası olmuşsundur bunların ama 😀

Ondan bahsetmiyirum geçen bana dedi ki cok sirci oldgumu bildiği için sadece bana yazmış :KK70: .

Nevreste Nevreste artık tarif de eklemiyor ben editör olsam ne güzel olur dedi Canfeb Canfeb hem sunumalrim da cok güzel dedi

Bende olamaz ablama bunu yapamazsın hiç mi Hatri yok dedim :KK14::eek:
Kim demiş kime demiş :skandal:

Nevreste Nevreste abla al kocişine yolla gerçi sen ustası olmuşsundur bunların ama 😀
Cok gurur verici bir yazı olmuş asaletine kurban olsun herkes polisimizin askerimizin

Cocuklarim cok özeniyor büyük polis özel harekat olacak mış :cool:

Back