- 8 Nisan 2017
- 57.015
- 301.098
- 698
Malzemeyi bugün alıp yarın eklemeyi düşünüyorum :))iyidir minik nolsun.katılıyormusun yarışmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malzemeyi bugün alıp yarın eklemeyi düşünüyorum :))iyidir minik nolsun.katılıyormusun yarışmaya
bende iyim sukur.Iyiyim canım sen nasılsın evet dün kimseler yokken koydum![]()
tarifler çoğalıyor.değişik bişeymi yapacaksınMalzemeyi bugün alıp yarın eklemeyi düşünüyorum :))
Katılıyorum canım :))iyidir bende.yarışmaya katılıyorsun ozaman
Kirmizi pabuc ile Canfeb vardı sadece forumda kimse yoktu :))bende iyim sukur.
bi canfeb görmüs lilimam aksam delirmisdi bnde istiyom diyo![]()
Sanırım değişik değil çık farklı tarifler var şimdiden :))tarifler çoğalıyor.değişik bişeymi yapacaksın
bida koyarsin artik:))Kirmizi pabuc ile Canfeb vardı sadece forumda kimse yoktu :))
Okudum az önce mesajları![]()
Çalışınca çok zor canım ya ben şimdilik ücretsizdeyimallah bağışlasın kolay gelsin.
bende çalışıyorum öyle kırık düzen idare ediyoruz.
Tamam koyarım ortalık sakinleşssin :))bida koyarsin artik:))
ne güzel vallahi bende yeni başladım çok kolay olmadı epey izindeydim.Çalışınca çok zor canım ya ben şimdilik ücretsizdeyim
Bırakacak kimsem yok canım mecburen izin aldımne güzel vallahi bende yeni başladım çok kolay olmadı epey izindeydim.
ayy nasıl güzel yzmışsın Allah başınızı bozmasınPOLİS EŞİYİM BEN ❤❤
Polis eşiyim ben sakallarını sevemem ama kirpiklerinin sayısını bilirim...
Her gün giydiği şık ayakkabıları yoktur ama kapıda bir botu vardır polis evi diye gurur duyduğum, bağcıklarına bile öldüğüm...
Takım elbisesi yoktur iş yerinde giydiği ama asil mi asil üniforması vardır,ona çok yakışan..
Toplantısı olmaz ama her güzel planımızda göreve çağırılır..
Müdürüm, patronum hitapları da yoktur ama can dostları "DEVREM" diye seslenir ona...
Sabit bir yerimizde yoktur şehirler gezeriz el ele onunla...
Bir asaleti vardır gurur verici üniformasıyla, botlarıyla gördüğümde tekrar aşık olduğum..
Ve en önemlisi de kaderimin hayalimden bile güzel olduğunu onda öğrendiğim bir polis eşiyim.
Polis Bayramın kutlu olsun polisim ❤![]()
Polis bayramınız kutlu olsun canım ❤POLİS EŞİYİM BEN ❤❤
Polis eşiyim ben sakallarını sevemem ama kirpiklerinin sayısını bilirim...
Her gün giydiği şık ayakkabıları yoktur ama kapıda bir botu vardır polis evi diye gurur duyduğum, bağcıklarına bile öldüğüm...
Takım elbisesi yoktur iş yerinde giydiği ama asil mi asil üniforması vardır,ona çok yakışan..
Toplantısı olmaz ama her güzel planımızda göreve çağırılır..
Müdürüm, patronum hitapları da yoktur ama can dostları "DEVREM" diye seslenir ona...
Sabit bir yerimizde yoktur şehirler gezeriz el ele onunla...
Bir asaleti vardır gurur verici üniformasıyla, botlarıyla gördüğümde tekrar aşık olduğum..
Ve en önemlisi de kaderimin hayalimden bile güzel olduğunu onda öğrendiğim bir polis eşiyim.
Polis Bayramın kutlu olsun polisim ❤![]()
Amin canım alıntı bu polis eşi olan varsa alsın yollasın eşine diye yazdım benim ki çok mutlu olduayy nasıl güzel yzmışsın Allah başınızı bozmasın
Sağol canımcımPolis bayramınız kutlu olsun canım ❤
tmmdir canmTamam koyarım ortalık sakinleşssin :))
olsun çocukların güzel vakit geçiriyorsun bu zamanların kıymetini bil sağlık olsun boşverBırakacak kimsem yok canım mecburen izin aldım
O yüzden yoksun bu aralar özledik amaInternetim yok hanımlar gelemiyorum![]()