- 29 Nisan 2015
- 31.424
- 105.655
- 598
Olmayası tutmuş abla sen bir daha geçYok ya bir kere de Eminönü'de tam başımın üstüne denk gelmişti hiç bir şey olmadı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayası tutmuş abla sen bir daha geçYok ya bir kere de Eminönü'de tam başımın üstüne denk gelmişti hiç bir şey olmadı![]()
Yaparsın senDeğerlendirmek lazım![]()
Günaydın canım ❤günaydın herkese mutlu günler...
Yok kalsınOlmayası tutmuş abla sen bir daha geç![]()
Koy kenara tekrar geçerken giyersinYok kalsınEve gelir gelmez üstümdekileri makinaya attım hemen
![]()
Ondan bişey olmadı demek abla bir daha makineye atma bikaçgün bekletYok kalsınEve gelir gelmez üstümdekileri makinaya attım hemen
![]()
Bak sen bunları
Düşünceli evlatyaaa idareliKoy kenara tekrar geçerken giyersinbenim oğlan gibi
Aşağıda çamur etmiş at banyoya diyorum yarın yine ineceğim giyerim diyor o zaman da çamur edecek yani![]()
Woahhh bak sen
Evet sadece bana söyledi sır aramızda dedi kimseye söyleme dedi bende sadece sana bir de vuslallt ablaya söylüyorum
Günaydın canımgünaydın herkese mutlu günler...
Evet bende soylemicem dedim ya laf aramızda sende söyleme kimseye bizden çıkmasın
IyykkkKoy kenara tekrar geçerken giyersinbenim oğlan gibi
Aşağıda çamur etmiş at banyoya diyorum yarın yine ineceğim giyerim diyor o zaman da çamur edecek yani![]()
Biz duymamış gibi yapalım bariEvet sadece bana söyledi sır aramızda dedi kimseye söyleme dedi bende sadece sana bir de vuslallt ablaya söylüyorum![]()
Sırrın benimleEvet sadece bana söyledi sır aramızda dedi kimseye söyleme dedi bende sadece sana bir de vuslallt ablaya söylüyorum![]()
Buna dur demenin zamanı gelmedi miEvet sadece bana söyledi sır aramızda dedi kimseye söyleme dedi bende sadece sana bir de vuslallt ablaya söylüyorum![]()
Tamam söylememEvet bende soylemicem dedim ya laf aramızda sende söyleme kimseye bizden çıkmasın![]()
aynen öyleBiz duymamış gibi yapalım bari![]()
:))Sırrın benimle![]()
Uyan kk #nevoyasahipcik #editorlukeldengidiyeahhhBuna dur demenin zamanı gelmedi mi
Nevosa bunu yapan bize ne yapmaz uyan kk uyan![]()
Nevoşun yerini kimse kapamaz rahat ol senBuna dur demenin zamanı gelmedi mi
Nevosa bunu yapan bize ne yapmaz uyan kk uyan![]()