- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
olabilir bir başaktqn herşey beklenir
Çok tşk ederim abla artık bulamadım deyip çıkmıştım denk geldim alintina sağol :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir bir başaktqn herşey beklenir
Çok tşk ederim abla artık bulamadım deyip çıkmıştım denk geldim alintina sağol :))
Tarifde yaziyomus bir de 21 adet makarna diyeMakarnayu da sayıp mi hasliyo acaba BirTutamMutluluk20
Kazen bir günlüğüne pro oldular dedi sanirim 1 nisan şakası
sağdan sola karistiriniz falan aynı yöndeTarifde yaziyomus bir de 21 adet makarna diye
Yok ya yapmaz öyle olay çıkarKazen bir günlüğüne pro oldular dedi sanirim 1 nisan şakası
Zaten deminden beri dusunuyorum saga dogru mu doksem sola dogru mu makarnalari?sağdan sola karistiriniz falan aynı yönde
Zaten deminden beri dusunuyorum saga dogru mu doksem sola dogru mu makarnalari?
Tarifde yaziyomus bir de 21 adet makarna diye
Ama bayıldım kii bana haber verdiğin mesaja bu beğen butonu oluyo olmuyo beğenim bayılmamda gidiyo,sen yaz ben sana bayılırımSen bana bayılma küstüm ben sana Lilimam
Evet evet az kaldı Tenceresiz kaldim anne tut kız şunu iyi bir hirpalayalimCanfeb dovecek beni koruyun
Ne komik kadınlarınızı ya acemi pro lar siziKukrim bebişim bi bakabilir misin ben çevrimiçimiyim ve altta varmıyım?
ayarlarım tamam ama bende yeşil gözüküyor aceba herkes mi görüyor dedim malum gizli dolaşcam artıkNe komik kadınlarınızı ya acemi pro lar sizi
Sen bak bari çevrimiçi olup olmadığımaNe komik kadınlarınızı ya acemi pro lar sizi
Anne benim pro m niye yok benim de prom olsunayarlarım tamam ama bende yeşil gözüküyor aceba herkes mi görüyor dedim malum gizli dolaşcam artık
Nasıl bakılıyorSen bak bari çevrimiçi olup olmadığıma
Sagolasın ablam büyük süoriz oldu sabah siteeye girince
Avatarımın altında yeşil ışık var mı?Nasıl bakılıyor
Yok cnm değilsin gorunmuyosunKukrim bebişim bi bakabilir misin ben çevrimiçimiyim ve altta varmıyım?