En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
geldim geldim
uyuyor o

Devlet Hastanesi'nde çocuğu tam parça verdiğine sukrediyorsun

Ben siz gibi tembelmiyim maya hazirlamistim minik ekmek hazırladım birazdan uyanınca pişircem
Maşallah bize de yolla hamarat hanımcım

geldim geldim
uyuyor o

Devlet Hastanesi'nde çocuğu tam parça verdiğine sukrediyorsun

Ben siz gibi tembelmiyim maya hazirlamistim minik ekmek hazırladım birazdan uyanınca pişircem
haklisin vala bnde devlete 2 gunde dogurdum ne kazalar ne belalarla

bide temellikte marifetli diyosun masallah 2 dkda neler yapmisin ben hala yapişdigim yerdeyim kocisemi yaptin

haklisin vala bnde devlete 2 gunde dogurdum ne kazalar ne belalarla

bide temellikte marifetli diyosun masallah 2 dkda neler yapmisin ben hala yapişdigim yerdeyim kocisemi yaptin
Kocadan çok oğlana

Oğlum yumuşak şeyler yiyor ya ekmeğin içlerini udigi için hep kabuğu kaldı sabah kahvaltıya ekmek kalmadı onun için yaptım sıcak sıcak yumuşacık yesin

yagli ekmek gbimi oluyor
bazlama diyoruz biz
Çok gol var gidilecek öyle kolay değil keşke 10-20 kez doktor görmeye bitecek olsa
kac yasindaydi oglan
[/QUOTE] 10 yaşında
Ben bunu böyle bile yerimyaaaa ellerine sağlık canım ağız tadıyla yiyin inşallah
sağol canım. Keşke ikram edebilsem bir kısmını hazırladım mayalansin diye yarışı dolapta yarına

bazlama diyoruz biz

kac yasindaydi oglan
10 yaşında
sağol canım. Keşke ikram edebilsem bir kısmını hazırladım mayalansin diye yarışı dolapta yarına
[/QUOTE]
Sağol kuzum benimde sağolsun kayınvalidem çok yapar birde derindondurucu aldı basıyo içine maşallah bizede gönderiyo var buzluğumda . Ohh valla negüzel yesin senin prensler

Sağol canım Allah razı olsun alinti bozulmuş o yüzden alıntı yapmadım
Bana yazdın sanırım valla ne oldu bende anlamadım :)) zaten özele sana atcam diye başkasına atmısım mesaj Allahtan foto atmamıştım önden falan

Bana yazdın sanırım valla ne oldu bende anlamadım :)) zaten özele sana atcam diye başkasına atmısım mesaj Allahtan foto atmamıştım önden falan
Kime attij ki benim nick e mı yakın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…