• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
geldim geldim
uyuyor o

Devlet Hastanesi'nde çocuğu tam parça verdiğine sukrediyorsun :KK70:

Ben siz gibi tembelmiyim maya hazirlamistim minik ekmek hazırladım birazdan uyanınca pişircem :KK45:
Maşallah bize de yolla hamarat hanımcım ;)

geldim geldim
uyuyor o

Devlet Hastanesi'nde çocuğu tam parça verdiğine sukrediyorsun :KK70:

Ben siz gibi tembelmiyim maya hazirlamistim minik ekmek hazırladım birazdan uyanınca pişircem :KK45:
haklisin vala bnde devlete 2 gunde dogurdum ne kazalar ne belalarla 😂

bide temellikte marifetli diyosun masallah 2 dkda neler yapmisin ben hala yapişdigim yerdeyim😂 kocisemi yaptin

haklisin vala bnde devlete 2 gunde dogurdum ne kazalar ne belalarla 😂

bide temellikte marifetli diyosun masallah 2 dkda neler yapmisin ben hala yapişdigim yerdeyim😂 kocisemi yaptin
Kocadan çok oğlana

Oğlum yumuşak şeyler yiyor ya ekmeğin içlerini udigi için hep kabuğu kaldı sabah kahvaltıya ekmek kalmadı onun için yaptım sıcak sıcak yumuşacık yesin ❤️

1554672371133869493728442970974.jpg
mayali böyle koyuyorum eşim e Kalkan'a kadar mayalanmış oluyor hemen atıyorum tavaya :))

yagli ekmek gbimi oluyor
bazlama diyoruz biz
Çok gol var gidilecek öyle kolay değil keşke 10-20 kez doktor görmeye bitecek olsa :KK14:
kac yasindaydi oglan
[/QUOTE] 10 yaşında
Ben bunu böyle bile yerimyaaaa :KK48::kk77: ellerine sağlık canım ağız tadıyla yiyin inşallah :KK66:
sağol canım. Keşke ikram edebilsem bir kısmını hazırladım mayalansin diye yarışı dolapta yarına :D

bazlama diyoruz biz

kac yasindaydi oglan
10 yaşında
sağol canım. Keşke ikram edebilsem bir kısmını hazırladım mayalansin diye yarışı dolapta yarına :KK70:
[/QUOTE]
Sağol kuzum benimde sağolsun kayınvalidem çok yapar birde derindondurucu aldı basıyo içine maşallah bizede gönderiyo var buzluğumda ;). Ohh valla negüzel yesin senin prensler ;)

Sağol canım Allah razı olsun alinti bozulmuş o yüzden alıntı yapmadım :KK70:
Bana yazdın sanırım valla ne oldu bende anlamadım :)) zaten özele sana atcam diye başkasına atmısım mesaj Allahtan foto atmamıştım önden falan :KK48:

Bana yazdın sanırım valla ne oldu bende anlamadım :)) zaten özele sana atcam diye başkasına atmısım mesaj Allahtan foto atmamıştım önden falan :KK48:
Kime attij ki benim nick e mı yakın :))

Back