En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
tabi bugun geldim onlardan. zaten kacdiktan sora geri geldim gelip istediler nisan yaptik 2 ay sora dugunum oldu esimle sevgiliydik zaten 3 senelik askere gidicekti tartismisdik oda plan yapmis bulusmaya cagirdi kacirdi sora cok uzun bi hikaye
Allah geçim versin :)

tabi bugun geldim onlardan. zaten kacdiktan sora geri geldim gelip istediler nisan yaptik 2 ay sora dugunum oldu esimle sevgiliydik zaten 3 senelik askere gidicekti tartismisdik oda plan yapmis bulusmaya cagirdi kacirdi sora cok uzun bi hikaye
Tatlıya bağlanmış doğru ya annenden yeni geldin

İyi bari yollamadan fark etmişsin :))
Ona şükrediyom . Yav benim niye atılmadı profil anlamadım işlem seçin diyo tıklıyom bişey olmuyor.özelden atayım didim konuda yüzüme gözüme bulaştırdım

yaa gercekten oyle oldu ablam isteyerek ben istemeyerek ama sonuc olarak bnde kacdim
ahh babamin hakkini nasi ödüycem bilmiyorum
Evlatlar hata yapar,anne babalar affeder. Çok büyük bir şey değil sonuçta.Yani hayatta çok ağır durumlar var

kuzu profilinde resimde duzenle var ora basip dosya sec diycektin sora hangi dosyadan koymak istiyosan ora basicaktin özelden sorsaydin bana
Kuzu oradan yaptım bende zaten yaa işlem sec diyo tıklayınca dosya sece,işlemde secilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…