- Katılım
- 16 Aralık 2018
- Mesajlar
- 18.424
- Emoji Skoru
- 55.167
- Puanlar
- 548
Uyumadimi kocan gel acukEvdeyim![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumadimi kocan gel acukEvdeyim![]()
Iyi aksamlar ❤İyi aksamlar![]()
İyi akşamlar Kuzum napıyonIyi aksamlar ❤
Yemekti ,bulasikti,ödev,çocukları yıkayıp yatırmakİyi akşamlar Kuzum napıyon. İyi akşamlar @kukrim27 Kuzum napıyon ne işi bubaksam aksam
![]()
Nasılsın canımBen burdayım![]()
Buradayım canım nasılsın:)
İyim canım sen nasılsınNasılsın canım![]()
Aynen bu çok doğru gün gelecek yalnız kalacaklar.-VUSLAT- ablacim konuştun mu kızın ile sıkıldı ise birseylere ondan olmuştur tekrarı olmaz inşallah .yeni bir yere alışmak,dersler yapılıyor işte stres .
Allah beterinden korusun ,yanında yoksun ama birde şöyle düşün karşılaştığı problemlerle başa çıkmayı öğreniyor, güçlü yetişiyor.
İyiyim canım yemekti bulasikti ,ödevdi derken yıkadım yatırdım çocukları .Sen nasılsınBuradayım canım nasılsın:)
Kız Allah emi bende dedim bu evi pakladı ettiYemekti ,bulasikti,ödev,çocukları yıkayıp yatırmak![]()
İyi akşamlar canım nasılsın ❤İyi akşamlar Kuzum napıyon. İyi akşamlar @kukrim27 Kuzum napıyon ne işi bubaksam aksam
![]()
Bizimde durum aynı canım:)İyiyim çok şükürİyiyim canım yemekti bulasikti ,ödevdi derken yıkadım yatırdım çocukları .Sen nasılsın![]()
Yok canım nerdeKız Allah emi bende dedim bu evi pakladı etti![]()
Yatıyor musun canım iyi geceleriyi geceler ❤❤