- Emoji Skoru
- 55.167
- Puanlar
- 548
Tamm canımOğlanın ödevi bitsin çocukları yikiyip yatircam şöyle bir geçmişe bakayım dedim şimdilik daha sonra gelirim inşallah![]()
![Kissing face with smiling eyes :kissing_smiling_eyes: 😙](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f619.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm canımOğlanın ödevi bitsin çocukları yikiyip yatircam şöyle bir geçmişe bakayım dedim şimdilik daha sonra gelirim inşallah![]()
Sağolasın kankaKolay gelsin kankacım ❤
Evet evet oyleymisAnlamına bakmadım ki öylemiymiş :))))
Herseyin hayırlısı diyelim :)))Evet evet oyleymis
Yavasdan ayaklandim canim sukur ama hala cok kalamiyorumNasıl oldun canım:)
Sagol canim benim <3Çok geçmiş olsun :/
Kiz reklamdaki suratim tam bir ablak surat o surata nasil nazar degdi şokk her tanidigim orada cok farkli cikmissin dedi herkes oyle dedi nazara geldin diye yasayacagimiz varmis ya oyle teselli ettim kendimi yaza gebelik planlarken suan iyilesmeyi hayal ediyorum yine sukurNasıl oldun canım nazar değdi sana valla reklamlara çıktın ya izledim daha yeni![]()
Yeaaaaksam sen yokkene ben de profile foto koyucam yeni
[/Q
Evdeyim
Ne nöbeti abla geçmiş olsunKızım yine nöbet geçirmiş ve ben yanında olamıyorum
Sınav stresimi yaptı acaba?Sağolun kızlar, konuştum şimdi çıkmış hastaneden yurda geçiyorlarmış.
Sağol canım, dün gece de konuştum moralsizdi.
Buna şükür canımYavasdan ayaklandim canim sukur ama hala cok kalamiyorum
Daha yeni gitti kolay değil alışamıyordurDün gece ağlıyordu telefonda, birşey de demedi.
Insallah canim benim insallah Rabbim tum hastalara sifa versinBuna şükür canımDaha iyi olursun inşaallah
![]()
Amin canım:)Insallah canim benim insallah Rabbim tum hastalara sifa versin
Geçmiş olsunKızım yine nöbet geçirmiş ve ben yanında olamıyorum
Öyle tabi☺Herseyin hayırlısı diyelim :)))
Iyi aksamlar canımİyi aksamlar![]()