- Emoji Skoru
- 55.167
- Puanlar
- 548
Olmuş olmuş küçük zipziptan iyidirGüzel birsey bulamadım yaa kücük zıpzıpı koydum sonra baktım bunu buldum![]()
![KK50 :KK50: :KK50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş olmuş küçük zipziptan iyidirGüzel birsey bulamadım yaa kücük zıpzıpı koydum sonra baktım bunu buldum![]()
Kesinlikle canım da sen beni begenniyon muOlmuş olmuş küçük zipziptan iyidir![]()
Beğeniyorum tabi kaynim a alacam ya seni bekliyorum pusuda ayrilda gelKesinlikle canım da sen beni begenniyon mu
![]()
Dün o konu kapanmisti sankiBeğeniyorum tabi kaynim a alacam ya seni bekliyorum pusuda ayrilda gel![]()
Anneler yarısıyor acılalı cook oldu canım gayet normal29 bin olmuş konu anneler yarisiyor 10 bin o kadar mesaja 10 bin çok geldi
O yüzden sessiz beklemeye aldım kendimiDün o konu kapanmisti sanki![]()
Doğru diyosun ondan heralde ☺Anneler yarısıyor acılalı cook oldu canım gayet normal
Anladım zaten sizin yüzünüzden rüyamda evleniyordum kim oldugunu görmedim ama :)))O yüzden sessiz beklemeye aldım kendimi![]()
Hadi yaa goremedinmi yakışıklı prensiAnladım zaten sizin yüzünüzden rüyamda evleniyordum kim oldugunu görmedim ama :)))
Yok kız göremedim valla uyandım görseydim iyiydiHadi yaa goremedinmi yakışıklı prensi![]()
Geri yatsaydin uyaninca belki gorurdunYok kız göremedim valla uyandım görseydim iyiydi![]()
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ablacimSağol canım, epilepsi hastası, okulda sınavdan çıkınca olmuş
Yattım sabah ama rüya görmedimGeri yatsaydin uyaninca belki gorurdun![]()
Rabbim yasatmasin bir daha inşallah Allah a emanet olsun.Sağolun kızlar, konuştum şimdi çıkmış hastaneden yurda geçiyorlarmış.
Sağol canım, dün gece de konuştum moralsizdi.
Rüyanın anlamını buldum ayrilman gerekiyorYattım sabah ama rüya görmedim![]()
Oğlanın ödevi bitsin çocukları yikiyip yatircam şöyle bir geçmişe bakayım dedim şimdilik daha sonra gelirim inşallahKukrim gelmiş ☺
Anlamına bakmadım ki öylemiymiş :))))Rüyanın anlamını buldum ayrilman gerekiyor![]()
Kolay gelsin kankacım ❤Oğlanın ödevi bitsin çocukları yikiyip yatircam şöyle bir geçmişe bakayım dedim şimdilik daha sonra gelirim inşallah![]()