- Emoji Skoru
- 105.582
- Puanlar
- 598
İyiyim şükür Kuzum ne listesi zayıflama topiğindekimi :)İyi akşamlar canım nasılsın ❤
Valla liste işleriyle ugrastım simdi bakıyorum öylede gideceğim birazdan yoruldum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim şükür Kuzum ne listesi zayıflama topiğindekimi :)İyi akşamlar canım nasılsın ❤
Valla liste işleriyle ugrastım simdi bakıyorum öylede gideceğim birazdan yoruldum :)))
Yook tatlım o listeler sadece cuma günü :))İyiyim şükür Kuzum ne listesi zayıflama topiğindekimi :)
Cook yoruldum nedense tüm gün burdaydım :)Yatıyor musun canım iyi geceler![]()
Allah rahatlık versinCook yoruldum nedense tüm gün burdaydım :)
Iyi geceler ❤
İyi geceler canımCook yoruldum nedense tüm gün burdaydım :)
Iyi geceler ❤
İşim oluyor, pek giremiyorum :)Hoksunuz mevzu o![]()
Evide paklasan kukrim diye bişey kalmıcak demekkiYok canım nerde![]()
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasılNeysesakinim nasılsın canım ❤
Geçenlerde bende öyle yaptım mevlüt okunacağı zaman .Evide paklasan kukrim diye bişey kalmıcak demekkigecengün bi paklamışım evi ama nasıl oldum varya hani derler bizim burda yattığım yeri beğenirim ben bugün diye öyle oldum resmen
![]()
geldim cnm nasilsinbalbocuuu gitmedinmi evine
Hımm tamam bakım yat dinlen kıyamam iyi geceler kuzucumYook tatlım o listeler sadece cuma günü :))
Bu listeler dükkanla ilgili ben karar veriyorum da alınacaklara telefonla liste hazırlıyorum :)))
Koy koy koyBurdaysaniz profil fotosu koyucam![]()
Bende yardıma gelim sende bana gel ramazana yakın bi daha gecerim kıyı baca bitmiyo bacım bitmiyooooGeçenlerde bende öyle yaptım mevlüt okunacağı zaman .
Biraz geçsin Ramazan'dan önce gene yaparım inşallah![]()
Bir hafta on gün en fazla idare ediyorBende yardıma gelim sende bana gel ramazana yakın bi daha gecerim kıyı baca bitmiyo bacım bitmiyoooo![]()
Allah dermansız dert vermesin canım gayet güzelsin valla maşallahKiz reklamdaki suratim tam bir ablak surat o surata nasil nazar degdi şokk her tanidigim orada cok farkli cikmissin dedi herkes oyle dedi nazara geldin diye yasayacagimiz varmis ya oyle teselli ettim kendimi yaza gebelik planlarken suan iyilesmeyi hayal ediyorum yine sukurEki Görüntüle 2255683 bak burda bile farkli yuzum koca kafayim bunlarida instagrama koymuslsr ben kullanmadigim icin gorenler atiyor
Yav minnacık görünmüyor kiBurdaysaniz profil fotosu koyucam![]()
GördümBurdaysaniz profil fotosu koyucam![]()