Olmuş olmuş küçük zipziptan iyidirGüzel birsey bulamadım yaa kücük zıpzıpı koydum sonra baktım bunu buldum
Kesinlikle canım da sen beni begenniyon muOlmuş olmuş küçük zipziptan iyidir
Beğeniyorum tabi kaynim a alacam ya seni bekliyorum pusuda ayrilda gelKesinlikle canım da sen beni begenniyon mu
Dün o konu kapanmisti sankiBeğeniyorum tabi kaynim a alacam ya seni bekliyorum pusuda ayrilda gel
Anneler yarısıyor acılalı cook oldu canım gayet normal29 bin olmuş konu anneler yarisiyor 10 bin o kadar mesaja 10 bin çok geldi
O yüzden sessiz beklemeye aldım kendimiDün o konu kapanmisti sanki
Doğru diyosun ondan heralde ☺Anneler yarısıyor acılalı cook oldu canım gayet normal
Anladım zaten sizin yüzünüzden rüyamda evleniyordum kim oldugunu görmedim ama :)))O yüzden sessiz beklemeye aldım kendimi
Hadi yaa goremedinmi yakışıklı prensiAnladım zaten sizin yüzünüzden rüyamda evleniyordum kim oldugunu görmedim ama :)))
Yok kız göremedim valla uyandım görseydim iyiydiHadi yaa goremedinmi yakışıklı prensi
Geri yatsaydin uyaninca belki gorurdunYok kız göremedim valla uyandım görseydim iyiydi
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ablacimSağol canım, epilepsi hastası, okulda sınavdan çıkınca olmuş
Yattım sabah ama rüya görmedimGeri yatsaydin uyaninca belki gorurdun
Rabbim yasatmasin bir daha inşallah Allah a emanet olsun.Sağolun kızlar, konuştum şimdi çıkmış hastaneden yurda geçiyorlarmış.
Sağol canım, dün gece de konuştum moralsizdi.
Rüyanın anlamını buldum ayrilman gerekiyorYattım sabah ama rüya görmedim
Oğlanın ödevi bitsin çocukları yikiyip yatircam şöyle bir geçmişe bakayım dedim şimdilik daha sonra gelirim inşallahKukrim gelmiş ☺
Anlamına bakmadım ki öylemiymiş :))))Rüyanın anlamını buldum ayrilman gerekiyor
Kolay gelsin kankacım ❤Oğlanın ödevi bitsin çocukları yikiyip yatircam şöyle bir geçmişe bakayım dedim şimdilik daha sonra gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?