- Emoji Skoru
- 27.772
- Puanlar
- 548
Anladım canım çok geçmiş olsun stresten olmuştur belkiSağol canım, epilepsi hastası, okulda sınavdan çıkınca olmuş
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım çok geçmiş olsun stresten olmuştur belkiSağol canım, epilepsi hastası, okulda sınavdan çıkınca olmuş
Bebusum diyette degilim hasta yatagindayimgurtmingotam @tontriko @-cantanem- @yasminsay
-VUSLAT-
evlaefe @ervanazlim
Zipzip- @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusu
Biraz da diyettekileri ekleyeyimnefislerine hakim olabiliyorlar mı
![]()
Nasıl oldun canım nazar değdi sana valla reklamlara çıktın ya izledim daha yeniBebusum diyette degilim hasta yatagindayim![]()
Çok geçmiş olsun :/Bebusum diyette degilim hasta yatagindayim![]()
Nasıl oldun canım:)Bebusum diyette degilim hasta yatagindayim![]()
Geçmiş olsun abla şimdi nasıl bide nerdeki kızınKızım yine nöbet geçirmiş ve ben yanında olamıyorum
Üniversite okuyor canım başka şehirdeGeçmiş olsun abla şimdi nasıl bide nerdeki kızın![]()
Nerde okuyoki abla cok mu uzak gitseydi keşkeÜniversite okuyor canım başka şehirde![]()
Canım 1 saatlik mesafe bile olsa zor ondan başka 3 çocuğu daha varNerde okuyoki abla cok mu uzak gitseydi keşke![]()
Ay bende unideyken hastalanmistim bir ara hastaneden yurda dönerken annem yok diye ağlamistim ☺Üniversite okuyor canım başka şehirde![]()
Oda doğruCanım 1 saatlik mesafe bile olsa zor ondan başka 3 çocuğu daha var![]()
Geçmiş olsun canım![]()
Gecmis olsun canim
Sağolun kızlar, konuştum şimdi çıkmış hastaneden yurda geçiyorlarmış.Çok geçmiş olsun canım![]()
Sağol canım, dün gece de konuştum moralsizdi.Anladım canım çok geçmiş olsun stresten olmuştur belki![]()
Burdayım canım :)