- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Burdayım geçmişi anca bitirdim Tenceresiz kaldim anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy merak ettim özelden atBen de var
Dün biraz usuttugum için herhalde midem ve başım çok kötü idi.Yattim uyudum.Bugun daha iyiyim hamd olsun.Kani da tiroid degelerinin kontrolü için veriyorum her ay canım.
Ilk yazdığın omuydu canımZaten lazanyayı hainin biri benden önce kapmış Hayallerimi çaldılar
Doğru hatırlıyorsun canım aynen öyle oldu . Teşekkür ederim canımanladım canım dikkat et kendine bu ara mevlit felan yoruldn tabi yanş hatırlamıyorum değilmi
Biliyorsundurayy merak ettim özelden at
Evet gitti ellere yar olduIlk yazdığın omuydu canım
Sağlık olsun diyetini çok bozardi o iyi olmusEvet gitti ellere yar oldu
Haha bunyapacağım da bozar makarna her türlü bozar da kaptandan izin aldım az birşey tartıdan sonra yerimSağlık olsun diyetini çok bozardi o iyi olmus
Cuma yapacaksın ozamanHaha bunyapacağım da bozar makarna her türlü bozar da kaptandan izin aldım az birşey tartıdan sonra yerim
Bir Cuma bakalımCuma yapacaksın ozaman
Yap bakalım sunumu çok da sey yapma önemli olan yemek şekilci değiliz bizBir Cuma bakalım
Doğru hatırlıyorsun canım aynen öyle oldu . Teşekkür ederim canım
Valla yemekse yemek.kıymalı makarnanın birinci olmasından anladım canım onuYap bakalım sunumu çok da sey yapma önemli olan yemek şekilci değiliz biz
Bakem hele kırmızı da çok yakismisYap bakalım sunumu çok da sey yapma önemli olan yemek şekilci değiliz biz
Yarın kandil bugün orucum elhamdülillah :)Canfeb @Jenna16 E Evvab N Nana @deynepnaz @yorgun anneanne @NAVLEE
@tuzsuz_ruh @Lilimam25 @ME118 sohbet edeceyik nerdesiniz :))
Pro mu kazandın ki kızAna pro olmuşum ben altta konuya bakanları görünce farkettim
Kız sen diyince bende baktım bende olmuşum yaAna pro olmuşum ben altta konuya bakanları görünce farkettim