- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.381
- 698
Sen benim adıma konismadin mı halaPeki sen ne dedin
Verseydin bezi eline :))Küçüğü çok inat tepsiyi aldı geçti yapacağını yaptı bana
Benim gönderdiğim icecekte yoktu :))) ama spor ve yürüyüş öncesi zencefil limon içince insan acayip ter atıyorNasıl yok ?
Ben var diye izledim valla,saftirik olmuşum o ara demekBenim gönderdiğim icecekte yoktu :))) ama spor ve yürüyüş öncesi zencefil limon içince insan acayip ter atıyor
Hemen öbür odaya vinnn uyumuş orda sonraVerseydin bezi eline :))
Ya ahahahahah ,kabahatini biliyor tabiiHemen öbür odaya vinnn uyumuş orda sonra
Benim ortanca da öyle halt yedoyse ödev yapmak isyemiyorsa uyur öte taraftaHemen öbür odaya vinnn uyumuş orda sonra
Ne diyim gözümü oynasta diyimSen benim adıma konismadin mı halaarkadaşım sürekli telefonlar oynuyor ama eli oynasta değil işte desene
Ne varsa ortancada varBenim ortanca da öyle halt yedoyse ödev yapmak isyemiyorsa uyur öte tarafta
Ya ahahahahah ,kabahatini biliyor tabii
Benim bu küçük çok fena yapar eder sıyrılır işin içinden.Benim ortanca da öyle halt yedoyse ödev yapmak isyemiyorsa uyur öte tarafta
İyi bari erken uyanmişsınBenim bu küçük çok fena yapar eder sıyrılır işin içinden.
Hani Vecihi bin olduğu bir filmde sarışın kız yalandan öksürür anneyi kandırır di ya aynı öyle
Yok yok onda bir gün o zaman 4 yaşında ydiNe varsa ortancada var
Ne diyim gözümü oynasta diyim
Doğru söze ne denir ?Yok yok onda bir gün o zaman 4 yaşında ydi
Büyük bir markette alışveriş yapıyoruz birxsuru insanın içinde ben hırsız olacağım dedi babası neden dedi çünkü onlar da hep para var yorulmadan kazanıyorlar dedi
Doğru söze ne denir ?
açık sözlü bu oğlan demiştirkadının biri de güldü
Çocuk iyi gözlem yapmışYok yok onda bir gün o zaman 4 yaşında ydi
Büyük bir markette alışveriş yapıyoruz birxsuru insanın içinde ben hırsız olacağım dedi babası neden dedi çünkü onlar da hep para var yorulmadan kazanıyorlar dedi
Ben kül yutmamBana yutturamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?