- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.369
- 698
Sen benim adıma konismadin mı halaPeki sen ne dedin
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
![Skandal :skandal: :skandal:](/images/smiley/skandal.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benim adıma konismadin mı halaPeki sen ne dedin
Verseydin bezi eline :))Küçüğü çok inat tepsiyi aldı geçti yapacağını yaptı bana
Benim gönderdiğim icecekte yoktu :))) ama spor ve yürüyüş öncesi zencefil limon içince insan acayip ter atıyorNasıl yok ?![]()
Ben var diye izledim valla,saftirik olmuşum o ara demekBenim gönderdiğim icecekte yoktu :))) ama spor ve yürüyüş öncesi zencefil limon içince insan acayip ter atıyor
Hemen öbür odaya vinnn uyumuş orda sonraVerseydin bezi eline :))
Ya ahahahahah ,kabahatini biliyor tabiiHemen öbür odaya vinnn uyumuş orda sonra![]()
Benim ortanca da öyle halt yedoyse ödev yapmak isyemiyorsa uyur öte taraftaHemen öbür odaya vinnn uyumuş orda sonra![]()
Ne diyim gözümü oynasta diyimSen benim adıma konismadin mı halaarkadaşım sürekli telefonlar oynuyor ama eli oynasta değil işte desene
![]()
Ne varsa ortancada varBenim ortanca da öyle halt yedoyse ödev yapmak isyemiyorsa uyur öte tarafta![]()
Ya ahahahahah ,kabahatini biliyor tabii![]()
Benim bu küçük çok fena yapar eder sıyrılır işin içinden.Benim ortanca da öyle halt yedoyse ödev yapmak isyemiyorsa uyur öte tarafta![]()
İyi bari erken uyanmişsınBenim bu küçük çok fena yapar eder sıyrılır işin içinden.
Hani Vecihi bin olduğu bir filmde sarışın kız yalandan öksürür anneyi kandırır di ya aynı öyle![]()
Yok yok onda bir gün o zaman 4 yaşında ydiNe varsa ortancada var![]()
Ne diyim gözümü oynasta diyim![]()
Doğru söze ne denir ?Yok yok onda bir gün o zaman 4 yaşında ydi
Büyük bir markette alışveriş yapıyoruz birxsuru insanın içinde ben hırsız olacağım dedi babası neden dedi çünkü onlar da hep para var yorulmadan kazanıyorlar dedi![]()
Doğru söze ne denir ?![]()
açık sözlü bu oğlan demiştirkadının biri de güldü
Çocuk iyi gözlem yapmışYok yok onda bir gün o zaman 4 yaşında ydi
Büyük bir markette alışveriş yapıyoruz birxsuru insanın içinde ben hırsız olacağım dedi babası neden dedi çünkü onlar da hep para var yorulmadan kazanıyorlar dedi![]()
Ben kül yutmamBana yutturamaz![]()