- 24 Eylül 2018
- 98.664
- 295.306
- 698
Ben de çok severimYagsa iyi olurdu severim yağmuru ☺
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok severimYagsa iyi olurdu severim yağmuru ☺
Diyette değilim ki kız bengurtmingotam @tontriko @-cantanem- @yasminsay @-VUSLAT- @evlaefe @ervanazlim @Zipzip- @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusu
Biraz da diyettekileri ekleyeyimnefislerine hakim olabiliyorlar mı
![]()
Onları kim takar ?İyi huylar bize,kötü huylar babaya çekerOnlarda ana tarafina derler ☺
Şükür iyiyim canım :))Sıkılmaktayım sen nasılsın Kuzum![]()
Laf sokmanın Nirvanası olmuşHemen kaynanam dan örnek veriyim çocuk daha kaç aylık ti hatırlamıyorum ellerini yumruk yapıyordu doğal olarak ay babası da cimri değil bu çocuk bize hiç cekmemis![]()
Yağsa cayimi kahvemi alıp camın önüne konarim hemenBen de çok severimÇok huzur veriyor bana :)
Aradaki bir kaç kişi için dedi onu :)Diyette değilim ki kız benBiraz var vermem gereken ama
Kime çekmiş diyiver hele deseydinHemen kaynanam dan örnek veriyim çocuk daha kaç aylık ti hatırlamıyorum ellerini yumruk yapıyordu doğal olarak ay babası da cimri değil bu çocuk bize hiç cekmemis![]()
Ben de aynen ,çook güzel olurYağsa cayimi kahvemi alıp camın önüne konarim hemen![]()
Hiç sorma laf olsun torba dolsun şimdi aklıma gelmiyor vardır onun böyle genetik ovunmeleri ulu gen lerLaf sokmanın Nirvanası olmuş![]()
Ne varsa ortancada var![]()
Yazmasan ben yazacaktim anasina çekmiş diye![]()
canım arkadaşımBabaannesine çekmiş demem lazım,açık vermeKötü huy varsa baba tarafına çekmiştir
![]()
Ya ahahahahah hepsi mi aynı olur yav?Hiç sorma laf olsun torba dolsun şimdi aklıma gelmiyor vardır onun böyle genetik ovunmeleri ulu gen ler![]()
Laf söylemeyin kız onlar dogurmasq nereden bulacaktik presnlerimiziYa ahahahahah hepsi mi aynı olur yav?muhteşem dna'lar
![]()
Aynen olumlusunu da yaziyim hemen benim sipa 3 4 ayliktan beri gelene geçene yüzüne bakana güler aynı babası gibi güler yuzluymusYa ahahahahah hepsi mi aynı olur yav?muhteşem dna'lar
![]()
Aradaki bir kaç kişi için dedi onu :)