- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.368
- 698
O kadar pasaklı etmedim yatağı diyorsun yani sen bana pasaklı mı diyorsunOrayı atlamisim yatak hiç silmedim daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar pasaklı etmedim yatağı diyorsun yani sen bana pasaklı mı diyorsunOrayı atlamisim yatak hiç silmedim daha
Ben sana soylemedimmi nasıl olduğunuAslında ailem çok uyuşuk olduğumu söyler ilk tanıyan da ruhsuz sakın yapida oldgumu söyler
Eşime hiç sormayalim bence o çok şey söyler
Sen de boyundan vur onuOnda da fazla boy yok ama benden uzun
Ben sana soylemedimmi nasıl olduğunu
Bir kere vurdum iyi olmadı sonuSen de boyundan vur onu
SAna pasakli pis kirli mi dediO kadar pasaklı etmedim yatağı diyorsun yani sen bana pasaklı mı diyorsun
O kadar pasaklı etmedim yatağı diyorsun yani sen bana pasaklı mı diyorsun
EvetSAna pasakli pis kirli mi dedi
Suyuna git o zamanBir kere vurdum iyi olmadı sonu
Bir tek yatak kalmış o da eksik kalsın silmedigimO kadar pasaklı etmedim yatağı diyorsun yani sen bana pasaklı mı diyorsun
Demez demez,sen yanlış anladın
Koltuğun tepesinde mı yiyorlar benimkiler gibiBir tek yatak kalmış o da eksik kalsın silmedigim
İki gün önce bir tabak ıspanağı döktüler koltuğa
GidiyorumSuyuna git o zaman
Var mı bir faydası bari Ben de zencefil aldım,yapacagim bugün yarınJenna16 geçen sana attgim tarifi yaptım evde çubuk tarçın yoktu bir çay kaşığı dolusu toz tarçın attım
Limonun aciligi ile tarçın baskın geldi maydanoz tadı hiç yoktu
Peki sen ne dedin
Onda zencefil yok tu :))Var mı bir faydası bari Ben de zencefil aldım,yapacagim bugün yarın
Küçüğü çok inat tepsiyi aldı geçti yapacağını yaptı banaKoltuğun tepesinde mı yiyorlar benimkiler gibi
Aferin sanaGidiyorum
Nasıl yok ?Onda zencefil yok tu :))