- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.368
- 698
Ya sirke kokarsa sonraSirke kokuları alıyor diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sirke kokarsa sonraSirke kokuları alıyor diyorlar
Olır kankacım :))Ooh ne güzel benim içinde yat kanka![]()
Yatakta olur mu bilemedimSirke kokuları alıyor diyorlar
Çok zayıf değil ama çok şişman da değil evlendiğinde 75 kilo du şimdi 83 olunca seviniyor genelde 85Kesin zayıftır ,zayıflar asla anlamaz![]()
Koksun boşver kötü enerjiler gider bende silmiştim bir kere galibaYa sirke kokarsa sonra
Aa yatak mi ben koltuktan bahsediyorumYatakta olur mu bilemedimdaha çok içine sinerse koku
Sen cok enerjik bir yapıya sahipsin, neşeli, konusmayı seven :)Beni tahmin etsene![]()
Yatağın pedini çıkarttım makinada şuan ama kenar kısımları oluyor ya orasına akmış asıl alez de fazla yok yaniYatakta olur mu bilemedimdaha çok içine sinerse koku
100 olmadığı sürece şiśman sayılmazÇok zayıf değil ama çok şişman da değil evlendiğinde 75 kilo du şimdi 83 olunca seviniyor genelde 85![]()
Sirke için dedim,koku yaparsa sirke diye. O koku da çekilmezYatağın pedini çıkarttım makinada şuan ama kenar kısımları oluyor ya orasına akmış asıl alez de fazla yok yani
Aslında ailem çok uyuşuk olduğumu söyler ilk tanıyan da ruhsuz sakın yapida oldgumu söylerSen cok enerjik bir yapıya sahipsin, neşeli, konusmayı seven :)
Yatakmis canımAa yatak mi ben koltuktan bahsediyorum
Evet bende sevmiyorum sirek kokusunu ben önce detarjanla temizleyim gecmezse yumos la su hazırlayayım en iyisi yada aspriin le mı silsemSirke için dedim,koku yaparsa sirke diye. O koku da çekilmez
Burda hiç öyle değilsin canımAslında ailem çok uyuşuk olduğumu söyler ilk tanıyan da ruhsuz sakın yapida oldgumu söyler
Eşime hiç sormayalim bence o çok şey söyler![]()
Orayı atlamisim yatak hiç silmedim dahaYatakmis canım
Evet daha iyi olur bence deEvet bende sevmiyorum sirek kokusunu ben önce detarjanla temizleyim gecmezse yumos la su hazırlayayım en iyisi yada aspriin le mı silsem
Onda da fazla boy yok100 olmadığı sürece şiśman sayılmaz![]()
Aspirin olurEvet bende sevmiyorum sirek kokusunu ben önce detarjanla temizleyim gecmezse yumos la su hazırlayayım en iyisi yada aspriin le mı silsem
Olsun ,olur öyle arada :))Orayı atlamisim yatak hiç silmedim daha![]()