- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Sen benim zıp zıp yapan kız avatarını görmedin sanırımAynen öyle oldu yeni bir akım baslattin hareketli avatar akimi![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benim zıp zıp yapan kız avatarını görmedin sanırımAynen öyle oldu yeni bir akım baslattin hareketli avatar akimi![]()
Bende iyiyim hamd olsun canımŞükür canım iyiyim,sen nasılsın ?![]()
Günaydın kankacım ❤ ❤Günaydın iyi pazarlar herkese![]()
Zıpzıp sen özünde de sakin bir insansın sanırım bana öyle bir his geldi :))Sen benim zıp zıp yapan kız avatarını görmedin sanırım![]()
Kim demiş daha yeni temizledimAyakların çamurlu![]()
Avatarlar karışık seni bulamadım kankacimGünaydın kankacım ❤❤
Tadacak kadar yediysen iyi ,çok abartmadiysan yani. Hazır niyetine girmişken dayan birazHadi dedim her zaman yapmıyorum ://
Yine bahçede çekim yapmış diyollaaaaaKim demiş daha yeni temizledim![]()
Sakin bi yapıya sahibim canım :))Zıpzıp sen özünde de sakin bir insansın sanırım bana öyle bir his geldi :))
Allah iyilik versin canımBende iyiyim hamd olsun canım![]()
Eşim de ne oluyor hem yiyorum hem de diyorum Karatay kuru yufkaya okey diyor pismedigi süreceTadacak kadar yediysen iyi ,çok abartmadiysan yani. Hazır niyetine girmişken dayan biraz![]()
Iyiiym canım yatak keyfi yapıyorum ❤Avatarlar karışık seni bulamadım kankacim
Sen nasılsın![]()
Beni tahmin etseneSakin bi yapıya sahibim canım :))
Ooh ne güzel benim içinde yat kankaIyiiym canım yatak keyfi yapıyorum ❤
Kim demiş kuru iftira kk gelme bu oyunlaraYine bahçede çekim yapmış diyollaaaaa
Kesin zayıftır ,zayıflar asla anlamazEşim de ne oluyor hem yiyorum hem de diyorum Karatay kuru yufkaya okey diyor pismedigi sürece
Eee peki onundekine ne diyor dedi onu ben okeyledim bugün dedim![]()
Sirke kokuları alıyor diyorlarSoru bir sut dökülmüş yatakta koku nasıl gider ona göre sileceğim
#KklazanyanasahipçıkKim demiş kuru iftira kk gelme bu oyunlara![]()