- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
Amin canım sağolasınAllah rahmet eylesin canım
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolasınAllah rahmet eylesin canım
Şimdi diyecektim kesin Kore dizilerini de izliyorsundur diyeHem de nasılTv yerine netten Kore dizilerini izliyorum:) 2 bini geçmiştir izlediğim diziler, filmler
![]()
Ayy canım çok geçmiş olsundün kizim para yutu aksam hastaneye goturduk sabah cikti sükür Allahtan 5 krusmus cok yaramaz ya ödümüzü kopardii
aynen cocuk buyutmek ne zor ya yada sansmi yok bilemiyorum burda bitane suriyeli kadin var boy boy 6 tane cocugu var 7.ye hamile yasida cok buyuk degil biz 1 taneye zor bakyoz okadar cocuga nasi bakiyo anlamyomBöyle şeyler kulağımıza küpe oluyor![]()
İzlemem mi hastasıyımŞimdi diyecektim kesin Kore dizilerini de izliyorsundur diye![]()
Kuzu ben annen sadece sanıyordum yaa ,Allahımyaaa nasıl yutmuş minnak Allah korumuş dikkatli ol balım.dün kizim para yutu aksam hastaneye goturduk sabah cikti sükür Allahtan 5 krusmus cok yaramaz ya ödümüzü kopardii
Sakınan göze çöp batarmış canım biz özeniyoruz hep böyle oluyor.aynen cocuk buyutmek ne zor ya yada sansmi yok bilemiyorum burda bitane suriyeli kadin var boy boy 6 tane cocugu var 7.ye hamile yasida cok buyuk degil biz 1 taneye zor bakyoz okadar cocuga nasi bakiyo anlamyom
he bazi oyuncaklarinki kucuk dogru.Minik saat pillerinden bahsediyor paradan daha küçük onlar
dun fazla giremedimya unutmusum solemeyi artik dha dikatli olcam cnmKuzu ben annen sadece sanıyordum yaa ,Allahımyaaa nasıl yutmuş minnak Allah korumuş dikkatli ol balım.
Bende Hint filmlerini seviyorum ama dizi uzun bana ben film severim:)İzlemem mi hastasıyımProfildeki Choi Ji Woo da ilk gözağrım
![]()
Amin abla saol Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinAyy canım çok geçmiş olsunAllah muhafaza, bir daha yaşatmasın Rabb'im
![]()
Hint dizisi olarak sadece İPKKND izledim:) Sonradan tvde de versiler onu, bir garip aşk ismi ileBende Hint filmlerini seviyorum ama dizi uzun bana ben film severim:)
Amin canım İnşaAllahAmin abla saol Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin![]()
Onu yapamam bakDene dene, bir de çubuk al daha zevkli yeniyor![]()
aynen oyle onlar gibi saliversek bisey olmaz belki cok üstlerine düsüyoruz :)Sakınan göze çöp batarmış canım biz özeniyoruz hep böyle oluyor.
Geçmiş olsun ne oldu canım geçmişi okuyamadımAmin abla saol Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin![]()
İyi akşamlar canım❤ Sunumu konuşturuyorsun sen:) Zor olan tarifler de geride kalıyor, sunuma gidiyor oylar genelde canım:)İyi akşamlar@-VUSLAT- ben bşy yapmadım henüz, iddiasız basit bi tarif almıştım bu hafta yaparım kısmetse
![]()
Alışırsın yiye yiyeOnu yapamam bak![]()
Birde Fas ve miamide geçen bir pembe dizi vardı ordaki kiza hastaydım evlenince kızım olursa adını Jade koyucam derdimHint dizisi olarak sadece İPKKND izledim:) Sonradan tvde de versiler onu, bir garip aşk ismi ile![]()