En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Hem de nasıl😍😍 Tv yerine netten Kore dizilerini izliyorum:) 2 bini geçmiştir izlediğim diziler, filmler:KK70:
Şimdi diyecektim kesin Kore dizilerini de izliyorsundur diye :KK70:

Böyle şeyler kulağımıza küpe oluyor :dua:
aynen cocuk buyutmek ne zor ya yada sansmi yok bilemiyorum burda bitane suriyeli kadin var boy boy 6 tane cocugu var 7.ye hamile yasida cok buyuk degil biz 1 taneye zor bakyoz okadar cocuga nasi bakiyo anlamyom

dün kizim para yutu aksam hastaneye goturduk sabah cikti sükür Allahtan 5 krusmus cok yaramaz ya ödümüzü kopardii
Kuzu ben annen sadece sanıyordum yaa ,Allahımyaaa nasıl yutmuş minnak Allah korumuş dikkatli ol balım.

aynen cocuk buyutmek ne zor ya yada sansmi yok bilemiyorum burda bitane suriyeli kadin var boy boy 6 tane cocugu var 7.ye hamile yasida cok buyuk degil biz 1 taneye zor bakyoz okadar cocuga nasi bakiyo anlamyom
Sakınan göze çöp batarmış canım biz özeniyoruz hep böyle oluyor.

İyi akşamlar:KK3: @-VUSLAT- ben bşy yapmadım henüz, iddiasız basit bi tarif almıştım bu hafta yaparım kısmetse :KK22:
İyi akşamlar canım❤ Sunumu konuşturuyorsun sen:) Zor olan tarifler de geride kalıyor, sunuma gidiyor oylar genelde canım:)

Hint dizisi olarak sadece İPKKND izledim:) Sonradan tvde de versiler onu, bir garip aşk ismi ile:KK66:
Birde Fas ve miamide geçen bir pembe dizi vardı ordaki kiza hastaydım evlenince kızım olursa adını Jade koyucam derdim 😁
Ama eşim istemedi .🙄
Aşkın peşinde adı çok güzeldi.

Back