- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
para yutmusdu kizim dun aksam doktor ilac verdi sabah cikti sukur cnm cok saaol❤Geçmiş olsun ne oldu canım geçmişi okuyamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
para yutmusdu kizim dun aksam doktor ilac verdi sabah cikti sukur cnm cok saaol❤Geçmiş olsun ne oldu canım geçmişi okuyamadım
İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsınİyi akşamlar@-VUSLAT- ben bşy yapmadım henüz, iddiasız basit bi tarif almıştım bu hafta yaparım kısmetse
![]()
Onu bilmiyorum:) Ama eski pembe dizileri izledim çoğunu:) Manuela, Talia'nın Rosalinda haricinde bir kaç tane daha dizisi vardı hepsini izledimBirde Fas ve miamide geçen bir pembe dizi vardı ordaki kiza hastaydım evlenince kızım olursa adını Jade koyucam derdim
Ama eşim istemedi .
Aşkın peşinde adı çok güzeldi.
Aynen öyle canım:)aynen oyle onlar gibi saliversek bisey olmaz belki cok üstlerine düsüyoruz :)
Onları bende izlerdim:)Onu bilmiyorum:) Ama eski pembe dizileri izledim çoğunu:) Manuela, Talia'nın Rosalinda haricinde bir kaç tane daha dizisi vardı hepsini izledimBen de Talia'yı çok beğeniyordum:)
İddiasız ve basit diyorsunİyi akşamlar@-VUSLAT- ben bşy yapmadım henüz, iddiasız basit bi tarif almıştım bu hafta yaparım kısmetse
![]()
Onu bende izlediiimBirde Fas ve miamide geçen bir pembe dizi vardı ordaki kiza hastaydım evlenince kızım olursa adını Jade koyucam derdim
Ama eşim istemedi .
Aşkın peşinde adı çok güzeldi.
Görüşürüz canım hayırlı gecelerben kaciyom annemdeyim bugun pek giremyom gorsuruz![]()
Çok güzel dizilerdi:) Manuela'ya hastaydımOnları bende izlerdim:)
Ne kadar guzeldi dimi hele Jadenin güzelliği lucas da yakışıklı oglandiOnu bende izlediiim![]()
O ne ,niye ben tadamadım ?:/
Maşallah isimleri tek tek hatırlıyosunNe kadar guzeldi dimi hele Jadenin güzelliği lucas da yakışıklı oglandi![]()
Hayırlı geceler Allah rahatlık versinBen kaçtım, hayırlı geceler![]()
Diyosun
Hayırlı geceler ablaBen kaçtım, hayırlı geceler![]()
Ayy abla sonunda değişmişsin avatarını,bakamıyodum başım dönüyoduDiyosun![]()
Unutmam çok takip etmiştim o zamanMaşallah isimleri tek tek hatırlıyosunevet jade şahaneydi hayrandım
![]()
YaaBen kaçtım, hayırlı geceler![]()