- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
sukurler olsun sabah cikti para 5 krusmus annemde önemli bisey yokmus hafif enfeksiyon demis doktor. saol abla❤balbocuuu nasılsın canım annen nasıl oldu,çocuk nasıl para çıktı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sukurler olsun sabah cikti para 5 krusmus annemde önemli bisey yokmus hafif enfeksiyon demis doktor. saol abla❤balbocuuu nasılsın canım annen nasıl oldu,çocuk nasıl para çıktı mı?
Allah rahmet eylesin canımHastalığının son zamanıydı, beraber gelmek istedi
Ne güzel olmuş yaHastalığının son zamanıydı, beraber gelmek istedi
İyi hadi gözünüzaydın.sukurler olsun sabah cikti para 5 krusmus annemde önemli bisey yokmus hafif enfeksiyon demis doktor. saol abla❤
Çok güzel tadıHiç denemedim bunlardan![]()
Yok bunu yiyemem, Allah ne verdiyse var içinde
Ben bi deneyebilirimYemem galiba bilmiyorum ben biraz yöreselciyim:)
Aynen yok yokÇok güzel tadı
Yok bunu yiyemem, Allah ne verdiyse var içinde![]()
Hayırdır canım, ne parası ne oldu kisukurler olsun sabah cikti para 5 krusmus annemde önemli bisey yokmus hafif enfeksiyon demis doktor. saol abla❤
Geçmiş olsun Kuzum benimsukurler olsun sabah cikti para 5 krusmus annemde önemli bisey yokmus hafif enfeksiyon demis doktor. saol abla❤
Dene dene, bir de çubuk al daha zevkli yeniyorBen bi deneyebilirim![]()
saol cnm. pil nasi ciktiievet öyle oldu azıcık
ben girmiyorum artik siyasete yoksa ondan daha koti banlanirim
valla biz güzel yedim mercimek ekmeği kenarda boynu bükük bekledi
ucu bucağı kalmadı
ohhhh mısss
kaçtım
Çok geçmiş olsun balbocuu benim oğlan da 10 kuruş yutmustu on kuruşa kadar sikinti olmuyorbirde saat pili yutmustu oyuncaklar dan çıkartıp
Çok geçmiş olsun iyi ki çıkmış
Uzak doğuya bir hayranlık var sende profil bile ordanDene dene, bir de çubuk al daha zevkli yeniyor![]()
saolasin kuzum benimGeçmiş olsun Kuzum benim
Minik saat pillerinden bahsediyor paradan daha küçük onlarsaol cnm. pil nasi ciktii![]()
Amin insallah artik daha dikatli olcamİyi hadi gözünüzaydın.Rabbim tekrarını yaşatmasın inşaallah
![]()
Böyle şeyler kulağımıza küpe oluyorAmin insallah artik daha dikatli olcam![]()
Hem de nasılUzak doğuya bir hayranlık var sende profil bile ordan![]()
dün kizim para yutu aksam hastaneye goturduk sabah cikti sükür Allahtan 5 krusmus cok yaramaz ya ödümüzü kopardiiHayırdır canım, ne parası ne oldu ki![]()
Allah rahmet eylesin canımNe güzel olmuş yaAllah rahmet eylesin canım.
Benim babamla hiç anım yok annem bana hamile iken ölmüş ama annem arkadaşım gibi idi rahmetli.
Nur içinde yatsinlar hepsi inşallah