- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
Senden beklemezdim böyle bir tercih
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden beklemezdim böyle bir tercih
İçine at direkKocaman ama![]()
Aynı şeyden mi bahsediyoruzGörüntü de güzel kızHangi verdiklerin, zaman alımına uğradı o
![]()
Niye kız çok güzel amaSenden beklemezdim böyle bir tercih![]()
Daha 22 yaşındaydım, ilk geldikleri zamandı(2013) ,2012 yılının sonu çıktı konser olacak kpop diye. Ben başladım babama gönder, yok diyor başka birşey demiyor. En son evi terk edip babaanneme bile kaçtım, umursamadi ama annem tamam de gelsin dedi oyle ikna olduAllah mekanını cennet etsin canım❤
Nasıl kandırmıştın:)
Afiyet olsunHazırını yiyorum![]()
Afiyet olsun o zamanNiye kız çok güzel ama![]()
Babanda mi gelmişti konsereDaha 22 yaşındaydım, ilk geldikleri zamandı(2013) ,2012 yılının sonu çıktı konser olacak kpop diye. Ben başladım babama gönder, yok diyor başka birşey demiyor. En son evi terk edip babaanneme bile kaçtım, umursamadi ama annem tamam de gelsin dedi oyle ikna oldubabamla gittim.
Bende hiç yemedimBize biraz uzak:)
10 kadın geldi ,3de biz. Çokta değildiKalabalıkmıydı o kadar yaptınBende yapınca biraz abartıyorum:)
Yetmezse sorun olur diye çekiniyoruz:
Yemem galiba bilmiyorum ben biraz yöreselciyim:)Bende hiç yemedim![]()
Bide babanlada gitmişsin yaniiii helal ikna ile kalmamışDaha 22 yaşındaydım, ilk geldikleri zamandı(2013) ,2012 yılının sonu çıktı konser olacak kpop diye. Ben başladım babama gönder, yok diyor başka birşey demiyor. En son evi terk edip babaanneme bile kaçtım, umursamadi ama annem tamam de gelsin dedi oyle ikna oldubabamla gittim.
Allah kabul etsin maşaallah sana10 kadın geldi ,3de biz. Çokta değildi![]()
İstediğini yaptırmışsın sonundaDaha 22 yaşındaydım, ilk geldikleri zamandı(2013) ,2012 yılının sonu çıktı konser olacak kpop diye. Ben başladım babama gönder, yok diyor başka birşey demiyor. En son evi terk edip babaanneme bile kaçtım, umursamadi ama annem tamam de gelsin dedi oyle ikna oldubabamla gittim.
Hastalığının son zamanıydı, beraber gelmek istediBabanda mi gelmişti konsere![]()
Hiç denemedim bunlardan
Afiyet olsun![]()
SağolunAfiyet olsun o zaman![]()