- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
Siz genede en kotusune hazırlayın beklentiyi yukseltmeyin :))Hadi bakalım ,aksiyon gelsin o vakit![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz genede en kotusune hazırlayın beklentiyi yukseltmeyin :))Hadi bakalım ,aksiyon gelsin o vakit![]()
Tebi
Senden kötü bir şey gelmezSiz genede en kotusune hazırlayın beklentiyi yukseltmeyin :))
Nasılsın canımTünaydın canım ♥
Bende iyiyim çok şükür kahvaltı masasında oturuyorum öyle kalkarsam toplayacağım inşallahİyiyim canımsen nasılsın ?
![]()
Eşi geldi şimdi de :/Bekledim bekledim gelmedin![]()
Keyif günü yapmışsın ne güzel :))Bende iyiyim çok şükür kahvaltı masasında oturuyorum öyle kalkarsam toplayacağım inşallah![]()
Tüh ya hiç görüşemiyoruzEşi geldi şimdi de :/
Ben de zor denk geliyorum :/Tüh ya hiç görüşemiyoruz![]()
Sorma ben hazırladım ben toplayacağım ne keyif dimiKeyif günü yapmışsın ne güzel :))
Komşu teyze gelse de toplasa yaSorma ben hazırladım ben toplayacağım ne keyif dimi![]()
Günaydın kankacım ❤ ❤Herkesleree günaydın![]()
Kesinlikle canım yoksa cok denk gelmek zorTanımak lazım işte
Hadi bakalımSenden kötü bir şey gelmez![]()
İlginç
Akıllı işi değil valla :)) ama işte nasıl sıkısiyirlarsa bu çareyi bulmuşlarEvkur'dan alıyor mesela taksitle,telefoncuya gidip yarı fiyatına satıyor. Peşin para yapıyor. Aslında kâr değil ama yapan çok
Yerken mıLazanyama video eklesemmi acaba![]()
O zaman 16 lilar ona verir sana vermezİskender olursa Bursa'lı makarna olur![]()
OlabilirYerken mı![]()
Olabilir![]()