- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
❤❤❤ bi tarifim var birazdqn aticam ablamGel canım ne zaman istersen:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
❤❤❤ bi tarifim var birazdqn aticam ablamGel canım ne zaman istersen:)
He biraz şey adamdı ondan heraldePek hassas bir neymişİyi bari ölmemiş telefon :)
Mate 20 lite olabilir. Keşke benim olsaHuawei serisi çok iyi kardeşim aldı 2750 tam modelini bilmiyorum kamera 24 piksel misı![]()
He biraz şey adamdı ondan heralde![]()
He anladımHe biraz şey adamdı ondan heralde![]()
Hemde bozdurulan almış 2000 bin liraya o hep çok şanslıdır öyle konulardaMate 20 lite olabilir. Keşke benim olsa![]()
Bozdurulan derken ?Hemde bozdurulan almış 2000 bin liraya o hep çok şanslıdır öyle konularda![]()
Para ihtiyacı olanlar telefon al sat yapıyor ya sifirlarda öyle biri bırakmış aynı gün kardeşim gitmiş almış bozdurulunca hem telefoncu kar ediyor hem alanBozdurulan derken ?
Para yapmak için yapıyorlar evet,bana denk gelmez kiPara ihtiyacı olanlar telefon al sat yapıyor ya sifirlarda öyle biri bırakmış aynı gün kardeşim gitmiş almış bozdurulunca hem telefoncu kar ediyor hem alan
bakalım begencek misinizTamam o zaman katılıyorsun![]()
İlginçPara ihtiyacı olanlar telefon al sat yapıyor ya sifirlarda öyle biri bırakmış aynı gün kardeşim gitmiş almış bozdurulunca hem telefoncu kar ediyor hem alan
Sen yaparsın da beğenilmez mi ?bakalım begencek misiniz)))
iyi ol sen ❤❤❤İyidir kuzum çok şükür,sen nasılsın ?♥![]()
Daha önce babamda böyle almıstı hemde daha paketi acılmamıs sekildeİlginç
ahahaha sorma verin gazıSen yaparsın da beğenilmez mi ?![]()
Evkur'dan alıyor mesela taksitle,telefoncuya gidip yarı fiyatına satıyor. Peşin para yapıyor. Aslında kâr değil ama yapan çokİlginç
sen niye çekildin kuzum sende gelBen çekildim Nevoşa bir git kimse almadıysa sen al yabancıya gitmesin güzelim tarif![]()
İskender olursa Bursa'lı makarna olurahahaha sorma verin gazı
A ne geldi aklima kiymali yerine iskenderli makarna olabilir sjshshhs
Çok iyi gerçekten yaDaha önce babamda böyle almıstı hemde daha paketi acılmamıs sekilde
Allah iyilik versin kuzumiyi ol sen ❤❤❤
Bende ayni kosusturma ablam çok şükür![]()