- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Denedim de olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim de olmadı
Nasıl olmaz önce kanalına yükle ordan bağlantı kopyala yapıştırDenedim de olmadı
Yapamadim teldenNasıl olmaz önce kanalına yükle ordan bağlantı kopyala yapıştır
Kız olurdu yiaaaa :// ben hiç denemedim ama olur yani kolay şeyler onlarYapamadim telden![]()
Kanala yükledim ama telden bağlantı url sini bulamiyorumKız olurdu yiaaaa :// ben hiç denemedim ama olur yani kolay şeyler onlar
Kanalda aç video yu üstünde paylaş Varya ok işareti orda kopyala işte şarkı video paylaştığımız gibi :))Kanala yükledim ama telden bağlantı url sini bulamiyorum
Yaptım canım ilk dendiğimde çıkmıyordu video gizliymisKanalda aç video yu üstünde paylaş Varya ok işareti orda kopyala işte şarkı video paylaştığımız gibi :))
EvetttOldu işte![]()
Çekim yapmayı bilmiyorsun canfeb yaaa o kasarin uzayisini daha net cekseudin keşkeOldu işte![]()
Herif yemeyi bekliyodu başımda bidahkine o uyurken yapıcamÇekim yapmayı bilmiyorsun canfeb yaaa o kasarin uzayisini daha net cekseudin keşke![]()
Bende yokken yapcamHerif yemeyi bekliyodu başımda bidahkine o uyurken yapıcam![]()
Yakın mı oturuyorsunuzBen gideyim kaynanam a biraz dedikodu dinleyip geliyim
Ben simdi gidiyorum sayfaları doldurmaBende yokken yapcam![]()
Sokağın başı o sonu benYakın mı oturuyorsunuz